12-13 hetes kismamik, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
remélem mindenkinél minden a legnagyobb rendben van . :)2012. dec. 9. 18:46
1/4 anonim válasza:
Nálam minden rendben, hétfőn leszek 13 hetes, hányingerem van a szagoltól, nem sok minden esik jól. Amire büszke vagyok, eddig nem híztam semmit;))) bár 90 kg vagyok.
Te hogy vagy?
2/4 anonim válasza:
Nálunk is minden ok.semmi tünet.babóca korához mérten szépen fejlődik,sőt kicsit még annál is jobban.:)van rajtam kb.3kg plusz.még dolgozom,azt is elég jól bírom,pedig fizikai munkát végzek.picit azért már várom a pihenős korszakot.:)
3/4 anonim válasza:
Jól. :)
Most töltöttem a 12.-et, az előző 3 hét rettenetes volt, de pénteken voltunk uh-n, úgy tűnik minden rendben, sőt még a neme is kiderült, szóval nagy most az öröm.
A rosszulléteim is kezdenek csökkenni; csak a víztől ne lenne hányingerem, mert így képtelen vagyok annyit inni mint kéne. :)
Szóval javulófélben, remélem most már tényleg lassan rám köszönt a rosszullét mentes időszak és elkezdhetek hízni (eddig 3kg mínusz, pedig úgy nézek mint egy jóllakott óvodás) :)
4/4 A kérdező kommentje:
sziasztok, én holnap töltöm a 13 hetet :) , eddig semmi plusz!! bár 95 kg vagyok :( , szedem a rovamicinet a toxoplazma miatt :( , de minden a legnagyobb rendben van !!
2012. dec. 11. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!