Ma kiedrült a 18. heti Uh-on, hogy kislányom lesz. Egyszerűen nem bírom feldolgozni, annyira kisfiúra számítottam. Mit tegyek, hogy elfogadjam?
Szia!
Csak erősíteni tudom az előttem szólót. Először is még semmi sem biztos. Én már pár hetesen megálmodtam, hogy kisfiam lesz és valahogy ezt is éreztem. A 20. és 21. héten is azt mondták, hogy kislány. Tegnap viszont (29. héten) fiúnak látták/láttuk. Mikor először hallottam, hogy kislány, én is úgy gondoltam, hogy megcsaltak a női megérzéseim, aztán most úgy tűnik mégsem.
Attól pedig ne félj, hogy nem tudnád elfogadni, ha más nemű mint várod. Én is beletörödtem a kislányba, most meg hogy tudom, hogy mégis fiú, szinte már szokatlan. :) Azt ajánlom (a csalódás elkerülése végett), hogy ne éld bele magad egyik nembe se és akkor örülni fogsz akár kislány, akár fiú lesz.
29 hetes kismami
Kedves Kismama!
Most igaz csalódott vagy, de amikor majd megszületik és a kezedben tartod szerintem majd elmúlik. Nekem is kislányom van, és leírhatatlan érzés amikor odabúlyik hozzád és "cicáskodik", mert valljuk be, hogy a lányok egy kicsivel "cicásabbak". Mostmár el sem tudnám képzelni ha kisfiam lenne. Kitartást, és boldog várandós hónapokat kívánok Neked. Üdv.:Egy "cicás" anyuka
Mikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, kaptunk egy könyvet ajándékba egy barátunktól, Janikovszky Éva Örülj, hogy lány című könyvecskéjét. Ajánlom figyelmedbe, szerintem nagyon aranyos! (...és erről szól)
A férjem is inkább fiút szeretett volna, de most már nagyon boldog, hogy lányos apa lesz :-)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!