Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ösztönösen azt meg lehet...

Ösztönösen azt meg lehet érezni, hogy hamarabb jön-e a baba vagy nem? Tünetek és jelek nékül?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem egeszen ilyen az en esetem. Mar kezdettol fogva megbeszeltem a babammal, hogy 38 hetre jojjon, hogy apa is lathassa. Megmondtam neki, hogy kereken a 38 hetesen jojjon, es akkor tobbet lehet apaval. Ugyhogy en tudtam, hogy akkor jon, nem utalt semmi jel ra, hogy hamarabb jon.
2012. dec. 9. 20:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem értem, most akkor ki is jött a 38. héten? :) Én amúgy úgy értettem a kérdést, hogy meg lehet-e érezni? Mert nincs semmi erre utaló jel, de mégis azt érzem, hogy hamarosan jön :/
2012. dec. 9. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:

ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásokat, a kismamák 90%-a azt írja, úgy érzi/érezte h hamarabb fog jönni mint a kiírt idő, mégis vannak jó páran akik túlhordják, tehát mondhatjuk hogy becsapta őket az ösztönük/megérzésük.

Személy szerint semmi tünet, semmi jel, még a táskám is aznap délután lett teljes, és derült égből megszületett aznap, pedig olyan receptoraim vannak hogy gondolok valakire, még aznap felhív az illető, ezt valahogy mégis benéztem. Illetve nem figyeltem eléggé befelé akkoriban.

2012. dec. 9. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem tartom ezt kizártnak,de nálam abszolút nem működött.Pedig a lehető legjobban próbáltam figyelni magunkra.Nekem egy örökkévalóság volt a vége,azt hittem soha nem szülök meg (és semmi jelét nem is mutattat a fiatal úr).Aztán egyszer csak pikk-pakk jött minden,pedig nem ez volt "betervezve".És aznap meg is szültem. :)
2012. dec. 9. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Én veszélyeztetett terhes voltam a 26. héttől, mégsem éreztem soha, hogy idő előtt fogok szülni, pedig nyitva volt a méhszájam. Aztán a 34. héten egyszer csak elfolyt a magzatvíz, Karácsony estéjén... Minden előjel nélkül. Bár lehet, hogy megerőltettem magam. Szerencsére nem volt semmi gond a babával, egészséges.
2012. dec. 9. 23:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Én szinte az egész terhesség alatt azt éreztem, hogy koraszülött lesz a baba, pedig semmi okom nem volt rá, mert az elsőt is túlhordtam.Épp kezdtem megnyugodni, mikor bekerültünk a kórházba visszatartásra. Még egyben vagyunk:-)) Semmi jele nem volt, mondom épp nyugodt voltam, hogy most már tuti nem jön korábban.
2012. dec. 10. 08:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Én éreztem. Már a terhesség elején. Édesanyám mondta, hogy majd 2 hét múlva el megyünk valahova. Én meg mondtam, hogy ááá addigra itt lesz a bébi. 2 nap múlva meg is szültem a 36-ik hétre. Semmi előjele nem volt, egyszer csak iszonyat fájdalmaim lettek, 1 óra alatt bent voltunk a kórházban, rá 10 percre kint volt a fiam. Nagyon sietett valahova! :D Teljesen egészséges lett. Valahogy éreztem, hogy előbb jön, nem tudom miért. Pedig problémamentes terhességem volt. Semmi jel nem utalt rá. Ja igen, első gyerek! :) Nővérem mind a 3 gyerekét aznap szülte mikor ki volt írva. :)
2012. dec. 10. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi apósom szülinapját tartottuk aznap amikor a 39. hetet töltöttem (volna). Mondtam is nekik, amikor kitalálták az időpontot, hogy én addigra megszülök, és tényleg aznap már otthon is voltunk. :)
2012. dec. 10. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Én éreztem, hogy nem fogjuk húzni a 40. hétig. Próbáltam lebeszélni vele, hogy jöjjön a szülinapomon, de nagyon sietett, előtt 4 nappal megszületett, a 38.héten. Most is azt érzem, hogy nem lesz ebből 40 hét.

Na persze sokan vannak akik ugyanígy éreztek és mégse jött előbb a babájuk.

2012. dec. 10. 14:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. dec. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!