Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nyomja fel magát teljese...

Miért nyomja fel magát teljesen a baba a ciciimhez?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és mostanában reggel szinte mindig úgy kelek,hogy teljesen fent van a baba a ciciim alatt!sokszor wc-n is csak úgy tudok ülni,hogy hátradőlök,támaszkodok,mert előre fele nem tudok a kicsi teste miatt!
2012. dec. 8. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
ott halja a szivedet,vagy ott van helye neki kényelmes.
2012. dec. 8. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, 1. jól mondja, a szíved közelébe bújik oda, az én kislányom is ezt csinálta, de már korábban is, úgyhogy én ülni nem is nagyon bírtam mikortól nagyobb lett, annyira nyomta a tüdőmet, nem kaptam levegőt sem...

Kitartás, nemsoká kinn lesz :)

Könnyű szülést!

2012. dec. 8. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek a választ! :)
2012. dec. 8. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaj ez nagyon édes...:D bocsi hogy offoltam én még csak 6 hetes vagyok ezért sajnos még nem tudok neked válaszolni.. :D
2012. dec. 8. 13:41
 5/6 eszo ***** válasza:

az utóbbi időben nekem is állandóan felkupcolja magát :-)

akkor ezek zerint ezért ..

én tegnap töltöttem a 38.hetet.

könnyű szülést neked is! nemsokára túl leszünk rajta..

2012. dec. 8. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi utsó!neked is! :D bár nekem eddig nagyon szép terhességem volt!se egy hányinger,se egy komolyabb kellemetlen tünet vagy ilyesmi...csak a derekam fájdul meg hamarabb,de ezt leszámítva meglepően jól viselem az "utolsó" heteket is eddig! :)
2012. dec. 8. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!