Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor menjek orvoshoz?

Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hónap elején kellett volna megjönnie és szerencsére nem is jött meg. Két tesztet csináltam az egyik erősebben a másik halványabban de pozitív lett.

A kalkulátor szerint olyan 5 hetes terhes lennék.

Szerintetek, ha idén még sikerülne az orvosomhoz bekerülnöm akkor láthatna már valamit? Én abba reménykednék, hogy karácsony előtt kapnék még időpontot.

Szerintetek ti mikor mennétek?

Van már ugyan egy lányom de ot nagyon szabálytalan volt a ciklusom és akkor kicsit korábban mentem és még várnom kellett heteket. Viszont most ezt így kihagynám mert nem szeretnék elkeseredni, ha esetleg még nagyon picike lenne a babám és még semmit sem látna.

2012. dec. 9. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Még 2 hét és biztosan lesz szívhang! Akkor azért már érdemes menni... Kb egy idős terhes lehetsz velem. Én külföldön élek és majd csak 2 ünnep között tudok menni, de ha tehetném, mennék előbb is...
2012. dec. 9. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én 6 hét 3 naposan mentem és már szívhang is volt :)

első kisfiunkkal pedig 6 hét 1 naposan és mindent látott, szívhang is volt :)

2012. dec. 9. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat. :) Akkor elméletileg a 20dikai előtti héten ha megyek lehetne már szívhang is. Akkor hétfőn megpróbálom elérni az orvosomat és kideríteni, hogy tényleg baba van e és jól van e. :)

Most olvasom vissza kérdésem elnézést a fura fogalmazásért de a két éves lányom segített gépelni. :)

Elő válaszoló nagyon jó lenne két ünnep között bekerülni az orvosomhoz. Bár ha tehetném előbb mennék még 24-e előtt, hogy a nagy hír lenne a karácsonyi ajándék a nagyszülőknek. :9

2012. dec. 9. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben 19. e körül mennék. Addigra hátha mutat vmit az uh is. mármint szívhangot.
2012. dec. 9. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

csütörtökre kaptam időpontot. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mutatni az uh. Bár akkor még szívhangba nem reménykedem.

2012. dec. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!