Menjek 5hetesen orvoshoz, vagy ne?
Hétfőn leszek 5hét 2napos terhes. Menjek el dokihoz, vagy ne? Legközelebb december 3-án lenne lehetőségem elmenni, akkor 6hét 3napos lennék. Tudom hogy 5hetesen még nem sok mindent látni, de esetleg azt már látná, hogy jó helyen tapad-e, vagy nem méhen kívüli-e, és nem tudom még mit tud ilyenkor megnézni. Szerintetek menjek el hétfőn 5 hetesen, és megtudni, hogy eddig minden oké-e, vagy várjak december 3-ig hátha lesz már szívhang is? Vagy esetleg még később menjek?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm mindenkinek a választ. Elég türelmetlen vagyok, de meggyőztetek. Megvárom hogy betöltsem a 7.hetet, és utána megyek orvoshoz. Nekem már elég korán jelentkeztek jelek. Még meg sem kellett jönnie, már akkor szagokat éreztem. Pl ültem itthon a gép előtt, aznap nem is főztem. Hirtelen megéreztem valamiért a nyers hagyma szagát, és megkívántam. Addig éreztem a hagymaszagot, ameddig nem ettem egy kis fokhagymás pirítóst. Utána már nem éreztem egyszer sem a szagot. A mellem is bizsergett már a nemvárt körül. És a hasamat is érzem folyamatosan.
Mindenkinek kívánom a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!