Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek 5hetesen orvoshoz,...

Menjek 5hetesen orvoshoz, vagy ne?

Figyelt kérdés

Hétfőn leszek 5hét 2napos terhes. Menjek el dokihoz, vagy ne? Legközelebb december 3-án lenne lehetőségem elmenni, akkor 6hét 3napos lennék. Tudom hogy 5hetesen még nem sok mindent látni, de esetleg azt már látná, hogy jó helyen tapad-e, vagy nem méhen kívüli-e, és nem tudom még mit tud ilyenkor megnézni. Szerintetek menjek el hétfőn 5 hetesen, és megtudni, hogy eddig minden oké-e, vagy várjak december 3-ig hátha lesz már szívhang is? Vagy esetleg még később menjek?

Köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 23. 18:08
 1/7 Adri baba ***** válasza:
én mensi szerint 7 hetes vagyok ma uh szerint 6 és mar volt szivhang!alig tobb mint 1 het vard ki szerintem
2012. nov. 23. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
ha megakarod magadat kímélni az idegességtől ráérsz később menni
2012. nov. 23. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek görcseid, nem vérezgetsz, stb., akkor nem kell, várj még 1-2 hetet, akkor többet fogsz megtudni a vizsgálat során.
2012. nov. 23. 18:23
 4/7 gabszem ***** válasza:
6-7 hetesen érdemes már elmenni.
2012. nov. 23. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
szia, en is pont 5 hetes terhes vagyok. Megkerdezhetem hogy neked jelentkeztek e mar tunetek? mert nekem ket hete fajt a hasam, azt hittem meg fog jonni, meg a melleim is feszultek, ezert csinaltam tesztet (meg valahol szamitottam is ra mert szeptemberben abbahagytam a gyogyszert) de ma pl semmit nem ereztem...ha nem tudnam hogy terhes vagyok nem hiszem hogy ereznem. Remelem azert nincs baj, es a tunetek is jelentkeznek majd....udv, detti
2012. nov. 23. 20:04
 6/7 cavalli ***** válasza:
Detti én is tünetmentes vagyok. csak mellfesz. ès puffadás. én 8. hét végére kaptam idöpontot.
2012. nov. 24. 08:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Elég türelmetlen vagyok, de meggyőztetek. Megvárom hogy betöltsem a 7.hetet, és utána megyek orvoshoz. Nekem már elég korán jelentkeztek jelek. Még meg sem kellett jönnie, már akkor szagokat éreztem. Pl ültem itthon a gép előtt, aznap nem is főztem. Hirtelen megéreztem valamiért a nyers hagyma szagát, és megkívántam. Addig éreztem a hagymaszagot, ameddig nem ettem egy kis fokhagymás pirítóst. Utána már nem éreztem egyszer sem a szagot. A mellem is bizsergett már a nemvárt körül. És a hasamat is érzem folyamatosan.

Mindenkinek kívánom a legjobbakat.

2012. nov. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!