Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap teszteletm pozitívat....

Tegnap teszteletm pozitívat. Mikor menjek orvoshoz? Mikor érdemes?

Figyelt kérdés
Fogadott orvos legyen vagy elég elsőre a női klinikára elmenni az ambulanciára?(szegedi vagyok)
2012. nov. 10. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:

a 6. hét végét érdemes megvárni, akkor már valószínűleg lesz szívhang is.

nem tudom hogy ott milyenek az orvosok, az ellátás, ebben nem tudok segíteni, de hátha lesznek szegedi válaszolók, akik tudnak ebben segíteni neked!

gratulálok a babóhoz :)

2012. nov. 10. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:

igen,az elsőnek igaza van, a 6. hét végét érdemes megvárni,de ha van türelmed,akkor a 7. hét végét is. ha szeretnél orvost fogadni a terhesség idejére,akkor azt sztem érdemes már az elején megtenni,mert nekem pl. az elején voltak pecsételések és nagy gáz volt,hogy nincs kinek telefonálni (pedig magándokihoz jártam,csak kiderült,hogy nem vezet már szüléseket). tehát mehettünk az ambulanciára. arról nem is beszélve,hogy jó ha van,aki telefonon keresztül megnyugtat. szerintem már most válassz orvost, aki a legszimpatikusabb, hívd fel telefonon, mondd meg,hogy pozi a teszted és kérdezd meg mikor szeretne először látni és megvizsgálni. mert végülis ez orvos függő is. van aki azt mondja, h. a 8. hétig ne is menj. van aki meg rögtön látni akar. sok sikert és boldog babavárást!

20 hkm

2012. nov. 10. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:

èn meg azt mondom, hogy 8 hét alatt nem érdemes elmenni, de úgy sem fogod kibírni.

Ami fontos hogy 10-ik hétig érjél oda az orvoshoz.

Elsö lányomnál 6 hetesen mentem, és semmi nem volt még. 12 hétre rendelt vissza a doki, de elkezdtem vérezni 8 hetesen, tiszta ideg voltam, pedig csak vérzékeny volt a méhszáj, így még pihenésre sem volt szükség.

Megfogadtam ha még egy gyerek lesz majd csak késöbb megyek, így 10 hetesen mentem, már majdnem túl a nehezén, és ott volt az óriási magzat mindene jól látszott. sokkal jobb volt, kevesebb idegeskedés.

2012. nov. 10. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:

szia!

nekem az a véleményem,h már jövőhéten menj.h tuti legyen az h nem méhen kívüli,és utána megint 7-8 hetesen.

ha megteheted mindenképpen magándokihoz.a vitaminok szedését utána már el is tudod kezdeni.

2012. nov. 10. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Második mensi kimaradásakor menjél,az tuti!akkor uhun is látni mindent!(tapasztalatból)

én kiskunhalasi 4gyermekes anyuka.

2012. nov. 10. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia.Üdv a táborban .Én SZÖGEDI kis menyecske vagyok :-)))))))))Mennék az orvoshoz de csak azért nehogy méhen kívüli legyen Én is csak azért mentem ilyen korán .Utána örömködés és keress fel egy maszek dokit (BÁRKI BÁR MIT MOND JÓ HA VAN HIDD EL)Vegyél terhesvitamint.Sokat kell menned a vasasba ott van védőnők és sok,sok nőgyógyász.Nagyon ,nagyon gratulálok a babádhoz Üdv:Zsuzsa
2012. nov. 10. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia Zsuzsa!Köszönöm szépen akkor először a klinikára megyek.Dokit kit ajánlasz?
2012. nov. 10. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy a klinikára kell-e menni mert Én mikor mentem akkor egyből a vasasba küldtek és még a mai napig is oda járok.Nekem Dr-nőm van nem tudom,hogy neked férfi vagy Nő felel meg .Lehet ami Nekem jó az neked nem nagyon sok jó dr-van Én személy szerint Dr Vincze Emőkéhez járok.Egy hónapban egy szer ,és szép kis magán klinikára kell,hogy menj tehát megéri (SZERINTEM)Ha van valami akkor nyugodtan írj .Szia Zsuzsa
2012. nov. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!