Fél éves kapcsolatba vállalnál gyereket?
5 hete ismertem a páromat, amikor terhes lettem, most 6 éve ismerjük egymást, és a 6. gyerekünket várjuk.
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy csak több éves kapcsolatba lehet gyereket vállalni, mi alig egy hónap után is nyugodt szívvel vártuk a babát, mert tudtuk, hogy együtt képzeljük el a jövőnket, bíztunk az érzéseinkben, hittünk a szerelem erejében.
Nem bántunk meg azóta sem semmit, nem csinálnánk másképp semmit, sőt nagyon sok nehézségen átsegített a kapcsolat lángolása, a szerelem - ami lehet, hogy egy több éves kapcsolatban már kevésbé van jelen, egy megfáradt kapcsolat nehezebben dacol a gyerek jelentette új kihívásokkal szerintem.
ma 22:24
Mi nekünk is nagyon ellaposodott a kapcsolatunk. Szerintem a gyerek születése lesz a megváltás!! :D
8 hónapja voltunk együtt amikor a kisfiúnk fogant én is dolgoztam mellette és levelezőn egyetemre jártam...
Nem ezzen múlik hogy jó szülők lesznek-e
Kedves utolsó!
Nincs köztünk semmi baj. Az ellaposodás a terhességem miatt van! :D Erre írtam azt a hozzászólást! :) Mivel terhesen semmi jót nem tudunk csinálni mint előtte, a gyerek után majd fogunk tudni 3-an :) :)
Szerintem a kérdező által leírt esetben nem a kapcsolat rövidségével van a legnagyobb baj, hanem a többivel. Pl a csaj suliba jár meló mellett...az anyukája nem támogatja őket elviekben, tehát nem számíthatnak segítségre. El is kéne költözniük (ha még ott laknak, akkor gondolom nincs hova). Szóval nem tűnik egy stabil kapcsolatnak, akárhány éves is.
Viszont mi vállaltunk gyereket ennél jóval rövidebb (két hónapos) kapcsolatban. Teljesen véletlenül lettem terhes a kislányommal, aki most már másfél éves. De én már első randinkon tudtam, hogy a páromat akarom és ő is, hogy engem. Harminc évesek voltunk. Anyagiak, lakhatás stb. rendben volt. Úgyhogy nem csak az időn múlik, tíz éves kapcsolat is tönkremehet egy gyerekszületés után és fél éves kapcsolat is virágozhat ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!