Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fél éves kapcsolatba vállalnál...

Fél éves kapcsolatba vállalnál gyereket?

Figyelt kérdés
Meloznak mindketten, de a csaj mellette suliba is jár levelezősön. Bevállalnátok a gyereket? A csaj anyja azt mondja,hogy ne tegyék, meg hogy onnan el kell költözni.
2012. dec. 8. 20:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
semmiképp sem vállalnék ilyen fél éves kapcsolatba gyereket,nem szeretném egyedülláló anyukaként nevelni később
2012. dec. 8. 20:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy nagyon stabil, kipróbált kapcsolatot is megvisel a baba születése, ez törvényszerű. Fél év alatt még nem tart ott egy kapcsolat, hogy gyereken kéne gondolkozni. Ha már úton van, nem vetetném el, de direkt semmiképp nem tervezném.
2012. dec. 8. 20:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem elég felelőtlenség lenne.
2012. dec. 8. 20:34
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
En 7 honapja voltam együtt a parommal amikor teherbe estem. Bar terveztük mar, 2 honap utan összeköltöztünk. Ennek mar 16 eve, es köszönjük jol megvagyunk. De ehhez az is kell, hogy minden hatterbeli dolog adott legyen, legalabb egy sajat alberlet, biztos allas es a biztos erzelmek. En mondjuk mar az elsö pillanatban ereztem, hogy a (mostmar) ferjemtöl akarok gyerekeket. Persze vannak ellen peldak is, ezt nektek kell eldönteni!
2012. dec. 8. 20:47
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Mi fél éve voltunk együtt a párommal, amikor beterveztük a lányunkat.

Igaz, mi 6 éve ismertük egymást. Viszont addig nem hozott minket össze a sors.

Én leköltöztem hozzá vidékre. Innen jártam dolgozni, amíg terhes nem lettem. Onnantól kezdve nem engedte az orvosom, hogy feljárogassak Pestre, stb.

Ennek 3 éve. Azóta vettünk egy lakást Pesten, összeházasodtunk és tervezzük a második gyermeket.

Viszont, ha előtte nem is ismertem volna őt cseppet sem, hogy milyen, biztos, hogy nem mentem volna bele nem hogy gyermekbe, de még az életemet sem adtam volna fel, hogy Pestről vidékre költözzek.

Azt viszont tudni kell, hogy ő azon az Egyetemen dolgozott, ahol én diplomáztam. Ott ismertem meg (még tanár segéd volt) és mikor lediplomáztam, utána 2 évre találkoztunk újra.

2012. dec. 8. 20:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha csak nem olyan szitu áll fenn, mint az utolsónál. Egy vad idegentől biztos, hogy nem akarnék fél év után gyereket.

A gyerek nagy felelősség, amihez megfelelő háttér kell, mind anyagilag, mind érzelmileg, lelkileg mindkét fél részéről.

Mennyi idősek, hogy nem bírnak még várni a gyerek kérdéssel? Gondolom még egyikük sincs a biológiai órája határán?

2012. dec. 8. 21:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, fiatalok és nem élnek együtt, vagy együtt élnek de a lány szüleinél. Nem, így nem vállalnék.
2012. dec. 8. 21:13
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha fél éve tartósan együtt laknak, és ismerik már egymás szokásait, dolgait, van közös lakás, vagy bérlemény, amit 1 fizetésből, és Gyed-ből is fent lehet tartani,dúl a szerelem, akkor elgondolkoznék, hogy vállaljak, persze,csak ha még nincs útban,(mert ha igen, akkor nincs min gondolkozni :))
2012. dec. 8. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

Nézd, mi 29/31 éves pár vagyunk. 8hónapja ismerjük egymást, teljesen biztosak vagyunk magunkban és egymásban. Most derült ki, hogy várandós vagyok. Nem védekeztünk szándékosan és cseppet sem tartok attól, hogy rossz döntés babát vállalni...

Mindenki maga dönti el, majd vállalja a következményeket, ha mégsem úgy alakul..

2012. dec. 8. 21:56
 10/18 Ellag válasza:
Én inkább várnék vele.
2012. dec. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!