Vállalnál így babát?
Ha a pároddal sem igazán jó a kapcsolatod,a lakásotok is kicsi,akkor semmiképpen nem vállalnék még egy gyereket. Ha szülsz,akkor GYES is kevés lesz,és két kicsivel sehol nem fogsz munkát kapni.
Egy gyereket is lehet rendes emberré nevelni.
Én nem vállalnám be. Ha már a férjeddel sem jó a kapcsolatotok. A gyereknek borzasztó nagy trauma elveszíteni az édesapjukat, még akkor is ha néha találkoznak. Azt is nehéz feldolgozniuk, hogy a szüleik már nem szeretik egymást. Elég ennek a törésnek egy gyereket kitenni, nemhogy kettőt. Bár kívánom, hogy jöjjön rendbe a dolog a férjeddel!!
Arról nem beszélve, egyedül eltartani őket nem kis felelősség! Örülni fogsz, ha esteleg egyedül maradsz, ha egyet el tudsz tartani, hacsak nem 3-400ezres fizetésed van.
Úgyhogy ebben a helyzetben inkább azzal teszel szívességet a gyerekednek és magadnak, ha nem lesz tesó!
Semmiképpen sem!
Nem beszélve arról, hogy semmi baja nem lesz a kisfiadnak, ha egyke marad.
Még egy nyomós ok:
Ha külön mentek, és esetleg találsz magadnak egy komoly kapcsolatot, akkor lehet, hogy a fiú akar majd közös gyereket. Akkor nem a harmadikat kell szülnöd, hanem a másodikat. Ha ott is bármi történik, nem három gyerekkel maradsz egyedül.
Nekem ikreim vannak, a mi kapcsolatunk sem jó, én annak ellenére, hogy a lakás az enyém, szinte "csak"rezsit kell fizetni meg a megélhetés, rettegek, hogy egyedül hogy fogom bírni anyagilag. És ha lenne majd új pasi az életemben, még egy gyerek szóba sem jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!