Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes 0 naposan ures petezsa...

6 hetes 0 naposan ures petezsak, viszont magas 8000 feletti hcg?

Figyelt kérdés
szerintetek lehet belole vmi? 2napja barnazni kezdtem,most korhazban vagyok.azt mondtak par nap mulva latni kene az embriot.szerintetek van meg esely?
2012. dec. 8. 10:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hát csajok sok jó nincs... Ma voltam dokinál, de ugyanaz a helyzet, csak a petezsák növekszik, ami már 20 mm. A doki azt mondta hogy meg kedden megnézi, de esély nagyon kicsi. Gondoltam hogy nekem nem lesz szerecsém. túl szép is lett volna hogy mindjárt az elso lombik sikerul... :( Gondolom kaparás lesz a vége... Félek nagyon.
2012. dec. 13. 17:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Csodák mindig vannak! De ha most mégsem sikerült, ne csüggedj el, biztosan lesz babád! Nagyon szorítok nektek, kitartást, türelmet és egészséget kívánok a továbbiakban! :)
2012. dec. 13. 18:49
 23/27 A kérdező kommentje:
koszi a biztatast.jol esik nagyon.kicsit magam alatt vagyok,de majd atmegy...
2012. dec. 14. 17:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagy mi a helyzet?
2012. dec. 17. 18:36
 25/27 A kérdező kommentje:
sziasztok!koszi az erdeklodest.sajna csoda nem tortent,ma megvolt a kuret.mar otthon labadozok.par honapig nem akarok probalkozni,legalabb 4 honapig.most nem tud erdekelni.nem szeretnek magamba roskadni,probalok felejteni...
2012. dec. 18. 21:11
 26/27 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom nagyon! De ne adjátok fel! Sok kitartást, erőt és egészséget kívánok nektek!
2012. dec. 19. 18:55
 27/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

A sok aggodalmam után szeretném leírni a történetem, hátha mások is vannak hasonló helyzetben.

Nagyon meg voltam ijedve a 2. uh után hiszen még akkor sem látott semmit a doki, csak az üres petezsákot. Mérete 22 x 5 mm volt nagyon lapos és nagyon üres. Rengeteget olvastam a témában és hát kb 50-50 %....

Hozzá kell tennem, hogy az utolsó mensimhez nem tudtam igazítani a terhességi heteket, mert az utóbbi időben volt, hogy 25 napot késett.

Várnom kellett 2 hetet, ami rémálom volt. Jelentkeztek a terhességi tünetek, aminek örültem, de iszonyat szenvedek..még most is. Aztán eljött a várokozás másfeledik hete, amikor is villámcsapás szerűen abba maradt minden tünetem, hirteLen szuperül lettem, amitől meg elkeserEdtem. Hiszen akkor tuti baj van, gyorsan felkerestem a dokitmat.

Szerencsére jó hírek jöttek, hallottam a szívhangját és a petezsák is kerek lett.

Aki hasonlón van, az próbáljon felülkerekedni önmagán és a lehető legkevesebbet aggódni és hinni abban, hogy a picurka velünk marad! Kitartást!

2016. ápr. 12. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!