Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes 0 naposan ures petezsa...

6 hetes 0 naposan ures petezsak, viszont magas 8000 feletti hcg?

Figyelt kérdés
szerintetek lehet belole vmi? 2napja barnazni kezdtem,most korhazban vagyok.azt mondtak par nap mulva latni kene az embriot.szerintetek van meg esely?
2012. dec. 8. 10:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki,hogy minden ĂŠrtĂŠk az uh-n ennyi idos terhessegre normalis.szabalyos petezsak.annyit mondott uh-n meg vervetel elott,ha no a hcg meg lehet benne baba.remelem csak szar a gepuk,azert nem veszik eszre.gondoltam elmegyek 4d-re hatha jobban latszana.amugy meg 2 percet sem vizsgalt,mert sietett.a korhaz mar csak ilyen.azert nem elem bele magam nagyon.ha tudok vmit jelentkezek
2012. dec. 10. 14:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Szorítok nektek nagyon.
2012. dec. 10. 17:43
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

én úgy tudom 2000 felett már látja az uh a babát!!!!!!

szóval nálad már 8000 és még semmi....nem akarlak megijeszteni de szerintem már nem lesz benne baba!!!!

írj majd!!! drukkolok azért!!!!

nem tudom ki pontozott le de gondolom nem ért sokat a témához uh nem kellene ide járnia...amúgy meg írtam h drukkolok

2012. dec. 10. 18:00
 14/27 A kérdező kommentje:
en nem pontoztalak le.koszi a valaszokat.realista leszek,legyen igy vagy ugy.meg par nap es kiderul
2012. dec. 10. 18:06
 15/27 anonim ***** válasza:
65%

de nem mondtam hogy nem lehet baba mert ritka esetekben a hcg szint nagyon eltérő a terhesség szakaszaiban...

amúgy aki nem hiszi itt a cikk róla:

[link]

A jó tudni résznél van amit én is írtam!

AKI LEPONTOZOTT TANULMÁNYOZZA ÁT HOGY OKOSODJON ÉS NE HASZNÁLJA A PIROS KEZET FELESLEGESEN!!!!!!

amúgy ha hülyeséget írnék nem zavarna ha lepontoznak de így...vicc

2012. dec. 10. 18:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak pozitívan, még bármi lehet! Szorítok neked és várom a jó hírt! :)
2012. dec. 10. 19:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
van fejlemény azóta??
2012. dec. 11. 11:31
 18/27 A kérdező kommentje:
sziasztok!ma nem csinaltak se uh-t se vervetelt.hazajottem,meg mindig barnazok.ugy mint eddig.hiaba kaptam injekciokat meg tablettakat ugyanugy barnazok.tegnapi uh-n doki csak feluletesen vizsgalt meg.holnaputan megyek oda ahol a lombikot csinaltak,ott azert komolyabb gepek vannak hatha jobban latszik.majd jelentkezem
2012. dec. 11. 13:19
 19/27 anonim ***** válasza:

drukkolok kérdező!!!!

a pontozgatónak meg ez legyen a legnagyobb öröme !!!!!!

de gondolom ez is :))))

2012. dec. 11. 14:28
 20/27 anonim ***** válasza:

szia!

mi újság?????

2012. dec. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!