18mm-es petezsák ami üres lehet még baba?
Járt-e már valaki hasonló cipőben?
nov.5-én csináltam tesztet negatív lett, nov.11-én pozitív és ezért elmentem nov.22. -én nőgyógyászhoz aki azt mondta 5mm-es szabályos petezsák látható, dec.4-én voltam nála vagyis tegnap és 18mm-es petezsák van ami még üres azt mondta valószínű még korai a terhesség, de én nagyon félek mi lesz két hét múlva ultrahangon. Szerintetek lehet még ebből baba?
okt.10-én jött meg utoljára és 33 napos ciklusaim vannak.
Szerintem az előfordulhat, hogy nem annyira jó az uh gépe a dokinak, és esetleg a pár mm-es embriót még nem látja. Mert ha 11.11-én teszteltél pozit, akkor dec 4-én már szerintem kéne lennie valaminek a petezsákon kívül...
Drukkolok nagyon!
Szia!
Nekem is 10.10.-én jött meg utoljára, 31-33 napos ciklusaim vannak, 11.13.-én teszteltem pozitívat. 11.29.-én (vagyis múlt hét csütörtökön) voltam dokinál, ahol az ultrahangon 7mm-es embrió pulzált. (a szívhangot nem hallottam, de egyértelműen látszódott a dobogás)
Nagyon szorítok neked, hogy jövő héten Te is hasonlót láss!!!!!!!!!!!!!!!
Szia.
Nekem a pont 6 hetes leletem...:18 mm petezsák benne élő embrio...és vert a pici szive...
18mm petezsákban ilyenkor már kéne lenni valaminek...
De ezt igy nem tudhatjuk ha nagyon aggodtok menjetek el egy másik dokihoz vagy 4d re biztos kiderül lehet csak rosszabb volt a felbontás és nem találta a babát?Nem tudom..Sztem ha megtehetitek menjetek el 4d re még ma hogy kiderüljön mi a helyzet.
Nagyon drukkolok!!!!Kitartás!Majd irjatok!
18 mm-es petezsákban nálam 3 mm-es embriót láttak...
szívhangja viszont nem volt, de drukkolok Neked!!!
Szia nem irtál választ voltatok másik dokinál vagy valahol?
Irjatok !!Drukk!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!