Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes vagyok, és szinte...

24 hetes vagyok, és szinte majdnem mindennap bedugul vmelyik fülem. Mitől lehet? Vérnyomásom inkább alacsony mint magas. Más is van így?

Figyelt kérdés
köszi!
2012. nov. 28. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, nálam vérszegénységre gyanakodott a fül-orr-gégész. (Persze miután kivizsgált, és semmi szervi gondot nem talált.) Vasat szedetett velem, az segített. Esetleg kérdezd meg a nőgyógyászt/háziorvosod, mit gondolnak!
2012. nov. 28. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 12.hét környékén kezdődött azóta is tart:), elvileg még 2hetem van:)!!!
2012. nov. 28. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is sokszor van gondom ezzel a kellemetlen problémával mióta terhes vagyok. Nem tudom mitől lehet, a vérnyomásom teljesen rendben, a cukrom is oké mert állandóan figyelve van diéta mellett,mégis szokott lenni ilyen. Remélem szülés után nem lesz mert nagyon zavaró. További szép babavárást:-)34hkm
2012. nov. 29. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!