24 hetes vagyok, és szinte majdnem mindennap bedugul vmelyik fülem. Mitől lehet? Vérnyomásom inkább alacsony mint magas. Más is van így?
Figyelt kérdés
köszi!2012. nov. 28. 19:32
1/3 anonim válasza:
Én is voltam így, nálam vérszegénységre gyanakodott a fül-orr-gégész. (Persze miután kivizsgált, és semmi szervi gondot nem talált.) Vasat szedetett velem, az segített. Esetleg kérdezd meg a nőgyógyászt/háziorvosod, mit gondolnak!
2/3 anonim válasza:
Nekem a 12.hét környékén kezdődött azóta is tart:), elvileg még 2hetem van:)!!!
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is sokszor van gondom ezzel a kellemetlen problémával mióta terhes vagyok. Nem tudom mitől lehet, a vérnyomásom teljesen rendben, a cukrom is oké mert állandóan figyelve van diéta mellett,mégis szokott lenni ilyen. Remélem szülés után nem lesz mert nagyon zavaró. További szép babavárást:-)34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!