Az AFP vizsgálatnál mettől-meddig szól a normális érték? Tudom, hogy nem lehet sem alacsony, sem magas. Számokkal kifejezve mettől-meddig jó?
Figyelt kérdés
Ma reggel voltam a laborba,holnap délután lesz meg az eredmény,és eléggé izgulok,bár eddig mindegyik Uh-on rendben volt minden.Remélem ennek az eredménye is jó lesz.2012. nov. 20. 12:58
1/3 anonim válasza:
0,7Mom és 2,5Mom között normális. Nekem 0,65 Mom lett és nincs semmi baj hálisten.
20hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. nov. 20. 13:05
3/3 anonim válasza:
Laboronként is változik. Egy vidéki ismerősömnek 0,5-2,5 volt megadva, mint elfogadható tartomány. Az én papíromon 0,8 volt az alsó határ.
A 2. 3. gyerekemmel egyébként alacsony volt, 0,7 és 0,6, de senki nem foglalkozott vele. (azt mondták nem jelent semmit, igazából csak akkor foglalkoznak vele, ha magas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!