Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nök! Nektek megvaltozott...

Nök! Nektek megvaltozott ferjetek/parotok mikor teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy figyelmesebb lett, többet segitett, több mindent megcsinalt helyettetek, gyengedebb lett? Ilyesmikre gondolok. Vagy ne ad`j isten pont ellenkezöje?

2012. dec. 5. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sok erőt és kitartást kívánok kedves utolsó!

Remélem boldog leszel a mostani pároddal és sajátjaként fogja szeretni a kicsit! :)

Nekem a párom annyiba változott meg hogy többet segít,és sok mindent nem enged meg. :)

Minden nap munka után puszi mind a kettőnknek és szegényem itthon is neki áll dolgozni hogy mindenünk meglegyen,vagy még annál is több! (Nem lenne rá szükség hogy plusz munkát végezzen)

Nagyon figyelmes,és mindig kimutatja mennyire szeret minket!! :)

29+2hkm

2012. dec. 6. 16:58
 12/15 Kardos-Varga Klaudia ***** válasza:
67%
Minden elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy az én kedvesem már korábban is a legodaadóbb férfi volt, akivel valaha összehozott a sors... :) De mióta kiderült az áldott állapotom...azóta mégfigyelmesebb, mégkedvesebb, még féltöbb lett mint korábban volt. Már-már külsö szemlélö számára "betegesen" :DDD Szerencsére a nemi életünkben sem történ változás!! Ugyanúgy kíván nagy hassal 82 kilósan, mint korábban 65 kilósan!! ;)
2013. febr. 3. 18:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is megváltozott ,kedvesebb lett stb.:) Főleg az első 3 hónapban,de még most sem panaszkodhatok.:)

Kedves Anyuka akit elhagyott a párja a 3.hónapban! Sajnos ha meg lesz a teszt,akkor hiába hogy nem kérsz gyerektartást,ő követelheti a láthatást és ha te nem engeded megbüntetnek.Sajnos. És akkor is ha ő nem fizet egy fillér gyerektartást sem. :S

23h.km.

2013. jún. 22. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen megváltozott.Folyton belémköt,nem tetszik neki ahogy öltözöm (nem jók rám a régi ruháim),az sem,hogy sokat alszom,hogy könnyen elfáradok,hogy rosszul érzem magam a melegtől,tegnap majdnem elájultam ő meg kiabált rám és azt mondta soha többet nem megy velem sehova,az sem,hogy nem bírok már hajolgatni,hogy híztam,hogy nem vagyok fitt,hogy görcsölök és fáj a hasam,hogy nem mindig van kedvem a szexhez,hogy nem szokgálom ki rögtön.

Néha rámszól,hogy hagyjam a takarítást ha nem bírom meg,hogy pihenjek és ne emeljek meg ne hajolgassak,de ha pihenek akkor az a baj,hogy nem porszívóztam vagy nem csináltam neki kaját.

Irigylem azt,akivel a férje törődik és érzi,hogy szereti.

2013. jún. 23. 17:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nagyon sajnálom hogy ilyen a férjed! Szívesen elbeszélgetnék vele! És jól lecseszném amiért ilyen veled! Úr isten hogy lehet valaki ennyire paraszt! A saját gyerekét várod...és ha ne adj' isten történne valami veletek a megterhelés vagy a meleg miatt, akkor sem lenne lelkiismeret furdalása? Én tuti otthagynám és elköltöznék a szüleimhez! Nem gondolkodtál még ezen? Vagy mondtad már a párodnak ezeket a dolgokat?
2013. jún. 24. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!