Nök! Nektek megvaltozott ferjetek/parotok mikor teherbe estetek?
Sok erőt és kitartást kívánok kedves utolsó!
Remélem boldog leszel a mostani pároddal és sajátjaként fogja szeretni a kicsit! :)
Nekem a párom annyiba változott meg hogy többet segít,és sok mindent nem enged meg. :)
Minden nap munka után puszi mind a kettőnknek és szegényem itthon is neki áll dolgozni hogy mindenünk meglegyen,vagy még annál is több! (Nem lenne rá szükség hogy plusz munkát végezzen)
Nagyon figyelmes,és mindig kimutatja mennyire szeret minket!! :)
29+2hkm
Az enyém is megváltozott ,kedvesebb lett stb.:) Főleg az első 3 hónapban,de még most sem panaszkodhatok.:)
Kedves Anyuka akit elhagyott a párja a 3.hónapban! Sajnos ha meg lesz a teszt,akkor hiába hogy nem kérsz gyerektartást,ő követelheti a láthatást és ha te nem engeded megbüntetnek.Sajnos. És akkor is ha ő nem fizet egy fillér gyerektartást sem. :S
23h.km.
Igen megváltozott.Folyton belémköt,nem tetszik neki ahogy öltözöm (nem jók rám a régi ruháim),az sem,hogy sokat alszom,hogy könnyen elfáradok,hogy rosszul érzem magam a melegtől,tegnap majdnem elájultam ő meg kiabált rám és azt mondta soha többet nem megy velem sehova,az sem,hogy nem bírok már hajolgatni,hogy híztam,hogy nem vagyok fitt,hogy görcsölök és fáj a hasam,hogy nem mindig van kedvem a szexhez,hogy nem szokgálom ki rögtön.
Néha rámszól,hogy hagyjam a takarítást ha nem bírom meg,hogy pihenjek és ne emeljek meg ne hajolgassak,de ha pihenek akkor az a baj,hogy nem porszívóztam vagy nem csináltam neki kaját.
Irigylem azt,akivel a férje törődik és érzi,hogy szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!