Férjetek nem változott meg rossz irányba, mióta teherbe estél/megszületett a babád?
Hát szerintem itt jön az, hogy úgy házasodnak az emberek, hogy csak valakivel együtt legyen. A ti esetetekben a férjed az a személy aki nem igazán szeretett téged csak jó hogy lett egy felesége.
Elsö férjemnél néhány év után ugyan ezt éreztem. Ott még gyerek sem született, de azt éreztem mindig kevésbé értékel. Elváltam. mindenki megszólt, hogy miért, mikor a volt férjem egy áldott jó ember stb... De én nem voltam már vele boldog.
Aztán az új férjemmel már az elsö percbe n tudtuk, hogy össze vagyunk kötve, és mi egymásnak teremtettünk.
2 gyerekünk született, és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem változott az elsö perctöl kezdve semmi. vagy is tavaly a két gyerek közötti idöben éreztem egy kis elhidegülést, de szinte rögtön megtudtuk beszélni és azóta sem. Persze néha veszekszünk, de ezek apró viták a gyerekek körül, maga a szerelem ugyan olyan nagy.
ìgy vissza nézve ismerem mind két oldalt, amikor csak két ember együtt van mert szuperül kijönnek, mert jó a sex, de valami hiányzik. Ès a másik oldal, amikor még 5 év 2 gyerek után is szuper a házaság és a szerelem.
Megbocsáss, de én eddig úgy tudtam, hogy a gyereket nem a férfi "csinálja", hanem ketten csinálják a nővel, de ha rosszul tudom, én kérek elnézést.
És: úgy bánik veled, ahogy hagyod. Húzd meg a határaidat, és ha az sem segít, gondolkozz el azon, miért mentél hozzá feleségül. Nem kell minden eltűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!