Mennyi az eélye annak hogy rossz hirt kapok a dokitól a következö vizsgálaton? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az a baj hogy én nagyon félek a következö Uh-ás vizsgálattól, eddig minden rendben volt a babámmal a 12 hetes UH-án minden rendben volt, de félek hogy a most valami gond lesz a babával! Nem tudom a félelmemet elnyomni és egész nap ezen aggodok, kérlek segitsetek megynugodni, (PARÁZOS KISMAMA VAGYOK) most 17 hetes#vizsgálattól
2012. nov. 3. 12:20
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj mert akkor megtörténik. A 12 hetes az egyik legfontosabb uh. Ha ott minden ok volt akkor onnantól kezdve már csekély az esély a problémára! Minden rendben lesz, egészséges kisbabád lesz meglátod!
32h km
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. nov. 3. 12:44
3/8 anonim válasza:
Nyugodj meg én ugyan így voltam a 12 Uh előtt.Rendesen már rosszul voltam annyira izgultam.De felesleges volt,ott dobálgatta magát,ficánkolt,jól éreztem magát.Ne izgulj minden rendben van a picurival :) Boldog Babavárást Kívánok :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2012. nov. 3. 13:04
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg a félelmeidet tudatosan blokkolni. Pontosabban, ha rosszra gondolsz, képzeld el, hogy törlöd a rossz érzést és a helyébe gondolsz egy pozitívat. Pl. hogy a babád milyen jól érzi bent magát, éppen jólesően úszkál a magzatvízben, nézegeti a kezét stb. Ha megint jön a rossz érzés, megint váltsd fel egy jóval és hidd el, el fog múlni! Rajtad (is)sokban múlik, hogy a babád jól érezze bent magát a pocakodban, ti még olyan egyek vagytok, nem hagyhatod, hogy a saját, egod okozta rossz érzések, amiknek ugye valljuk be SEMMI ALAPJA NINCS, miatt rossz legyen a babádnak is. Minden rendben lesz, hidd el!!! Próbáld meg, tegyél valamit, hogy ne érezdmagad ilyen nagyon rosszul. 4,5 éves kisfiú Anyukája és 26 hetes ikres km
6/8 anonim válasza:
sziaszia! én is ugyan ebben a cipőben járok. 19 hetes vagyok, pont 20 hetes leszek,mikor megyek a köv. UH-ra. teljesen be vagyok pánikolva,főleg,hogy még nem érzem mocorogni :S legalábbis nem tudom mit kell érezni. remélem nincs semmi baj! én csak kitratást kívánok neked! mikor mész dokihoz legközelebb?
7/8 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, minden ok
2012. nov. 7. 08:50
8/8 anonim válasza:
Örülök! Akkor ezt most jól jegyezd meg és legközelebb gondolj arra,milyen feleslegesen izgultál heteken át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!