S. O. S Tegnap voltam AFP vizsgálaton,2 eredményem rossz lett. Hemoglobin 11,90 és a jó az 12, 00-15, 00 között kellene lennie, a másik PCT 0,151 a jó az 0,10-0,50 között van. Mi a baj? úgy félek.
szia. ez még éppen határérték. lehet van egy kis vashiányod, de semmikomoly. nekem az afp-m volt határon 0,7 a határ, nekem 0,76 lett. nagyon úgy néz ki hogy a kis csajommal minden rendben.
jó babavárást, szia
Mindenkinek ez az AFP a mumus?
Nekem 0.60 mom lett és semmi baja a kislányomnak.
Azt mondta a doki,hogy akkor sem kellene izgulnom,ha ettől kevesebb.
Az a rosszabb ha inkább 2.5 feletti az érték.
első vagyok, ne aggódj! semmi gond nem lesz! de menj dokihoz ha megnyugtat, ne idegeld magadat. mondjad nem érzed jól magad, görcsöl, szúr a hasad.
midnen jót :-)
Szia!
Én egy kicsit meg akarlak nyugtatni.Itt külföldön ahol élek (Németország) el sem végzik már az Afp vizsgálatot,mert annyira megbizhatatlan.NE idegeskedj,ha elmész orvoshoz az jó , mert akkor legalább megnyugtat.A terhesség velejárója hogy,itt fáj ott szúr,ne felejcsd el , hogy a babucid nő.Az, hogy nem nagyon van hasad semmit nem jelent,valakinek a 24 hét után kezd csak el nőni a poci.Kellemes babavárást kíván neked egy 24+4 kismami.Ja és írd meg légyszi mit mondott az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!