Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetesen kezdett el noni...

Hany hetesen kezdett el noni a pocitok?

Figyelt kérdés
En egy kicsit tulsulyos vagyok es ugyebar pocimon is van sok felesleg, ez befolyasolja valamennyire hogy mikor lesz lathato? 7 heteske:)
2009. aug. 19. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hát... még mások nem látják, de én már látom, ha ülök, ha fekszek (160 cm és 57 kg vagyok). Kíváncsi vagyok, másoknak mikor fog feltűnni, de már alig várom

16 hetes pocis

2009. aug. 19. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

12-13. hét környékén kezdett látszani.

164cm-65 kg-val kezdtem.

Egyébként a soványabbakon hamarabb látszik állítólag.

2009. aug. 19. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

én sem vagyok éppen vékony alkat: 172 cm és 70 kg

Mikor a lányomat vártam, végig nagyon kicsi pocakom volt, 5 hósan még vígan hordtam a korábbi nadrágjaim közül jó párat.

Most 13 hetes várandós vagyok, és már most szűkek a gatyóim, pedig ugyanekkora súlyról indultam, mint a lányommal anno.

Egy kicsit már látom én is és a férjem is, de idegenek még nem vették észre.

2009. aug. 19. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 17 hetesen a kívülállók még nem igazán látták,hogy babát várok.Most vagyok 24 hetes és most kezdem el kényelmetlennek érezni a korábbi nadrágjaimat.Most viszont már le sem tagadhatom,hogy kisbabát várok.
2009. aug. 19. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 23 hetesen is csak a jó ismerősök vették észre.
2009. aug. 19. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
szia.Nekem 14-15 hetesen már látszott.
2009. aug. 19. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem olyan 14-15hetesen kezdett a hasam látszani, de én észrevettem magamon már kb 8-10hetesen is, hogy meg vagyok puffadva. (bár az akkor még nem a baba volt hanem az előtte lévő haspuffadás)

Most 22 hetes vagyok,és már azok az emberek is észreveszik a terhességemet, akik nem tudták eddig. Van hogy már átadják a helyet a buszon.

Általában azt szokták mondani hogy aki vékonyabb alkat annál hamarabb észre lehet venni. Én 172cm vagyok és 65kg-ról kezdtem a terhességet, most 68kg vagyok.

2009. aug. 19. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Az elso babammal az utca embere a 25. hettol vette kb eszre, akkortol hordtam kismama nacit is, ami azert nagyon sokat dobott rajta, mert ezeknek valahogy olyan a szabasa, hogy "kismamasitanak".

Vekonyan kezdtem a terhesseget, magas is vagyok, de rohamtempoban hiztam, ennek ellenere csak az latszott, hogy hizom, a pocim nem volt latvanyos sokaig. (A huszadik het elott csak mi lattuk ruha nelkul a ferjemmel, mas nem nagyon.)

Most a 2. babamat varom, ismet nagyon vekonyan estem teherbe, de most nem hiztam meg, meg mindig vekonyka vagyok, a 14. hetben. sokat sportoltam elotte, a hasam lapos volt. Ahhoz kepest, hogy akkor milyen lapos volt, most mar latszik a pocim, de ezt meg szinten csak mi latjuk, idegenek szerintem meg jo sokaig nem fogjak eszrevenni. Egyebkent a mult hetig iszonyatosan puffadtam, ez most kezd mulni, igy ma peldaul kisebb a hasam estere, mint egy hete. De ez meg nem is babapocak, inkabb arrol van szo, hogy a mehem novekedese miatt a beleim feltolodtak.

2009. aug. 19. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
13 hetes vagyok, egyáltalán nem látszik, sőt kb. 1 hete elmúlt a puffadás amitől néha úgy néztem ki mint egy 6 hónapod, úgyhogy újra kényelmesek a nadrágjaim.
2009. aug. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!