5. hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek. Normális ez? Más hogy van ezzel? Mit érez?
Figyelt kérdés
még kb 2 hét mire dokihoz megyek...2012. dec. 5. 14:37
1/9 anonim válasza:
En is 5 hetes vagyok es engem sem arasztanak el a tunetek... Pedig picit orulnek! :) de azzal vigasztalom magam hogy ha meg lennenek akkor azon aggodnek normalisak-e?! Picike, sokan ilyenkor meg nem is tudjak!
Elso baba?
2/9 anonim válasza:
Egyebkent erre mondta a dokim h "az is baj ha nincs baj"? Egy csokornyi tesztem van de engem se vizsgaltak eddig. Elvileg ilyen idosen az elmaradt menzesz a kotelezo tunet, mas ha nincs az tok normalis.
3/9 cavalli válasza:
én 8 hetes leszek pénteken, nekem is voltak nagyon tünetmentes napjaim, de akkor mindig kellett valami olyan mozgást végeznem, amikor nagyon is éreztem a cicijeimet. Mert azok ( önmagukhoz képest) hatalmasak és fájnak. Vannak görcsölgetősebb napjaim, de ezektől eltekintve nagyon jól érzem magam a börömben. Doki még nem látott. 9. hétre kaptam időpontot, alig győzőm kivárni, borzasztó. Jó lenne tudni, hogy minden rendben van-e odabent :)
4/9 A kérdező kommentje:
szombaton leszek amúgy 5 hetes...
hát nekem még a melleim sem fájnak és nem is nőttek :DDD
sajna :S
annyi h jó étvágyam lett de más semmi...komolyan észre sem veszem h terhes vagyok....
2012. dec. 5. 15:11
5/9 A kérdező kommentje:
hát igen...azért 9 hetet kivárni :D..illetve jó "csak 5-öt)miután megtudtad...az nekem rengeteg idő lenne :DDDD
2012. dec. 5. 15:12
6/9 anonim válasza:
Én is az 5.hétben járok, nekem elég sok tünetem van, de elég enyhék. Szerintem ez nagyon-nagyon változó, ismerek olyat aki az első trimesztert végighányta kb a 3. héttől kezdve, viszont pont a múlthéten beszéltem egy olyan kismamával, aki a 4. hónapban jár, és eddig még egyetlenegy kellemetlen, úgymond "tipikus" tünete nem volt .. :D Szóval szerintem nincs okod aggodalomra, kellemes babavárást!:)
7/9 anonim válasza:
Én ma vagyok 5+1 és detto semmi... :)
8/9 anonim válasza:
Én öt hetes vagyok, és nekem sincs tünetem, csak irtó fáradt vagyok! A cicim se feszül, pedig a többi terhességemnél már a mensi időpontja előtt feszült, most meg semmi, csak a teszt...
9/9 anonim válasza:
sziasztok, én 16+1 hetes vagyok, nálam a tünetek úgy a 8-9. hét körül kezdődtek, szóval van még egy kis időtök :), már ha lesznek egyáltalán, mert nem kötelező, ami egyébként nekem innentől volt: hányinger, főleg esténkén, émelygés napközben, ha nem ettem időben, nem kívántam a húst és a kedven öblítőmnek már nem illata, hanem szaga lett, ami nagyon nem tetszett és a legdurvábba cicifájás, az gyakorlatilag még most is megvan, bár jóval enyhébben, de azokban a hetekben ha éjszaka véletlen hasra fordultam, felébredtem a fájdalomra, és egy mélyebb levegővételtől könnybe lábadt a szemem :) boldog babavárást nektek és minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!