Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hétben levő kismamák,...

6. hétben levő kismamák, mizu? H vtok? Voltatok már dokinál?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Voltam már, kb hat hetes mert később fogant, de majd holnap reggel tudom meg pontosan mekkora, egész jól vagyok semmi bajom, de állandóan csoki ehetnékem van, és még annyi nagyon sok pattanásom lett!:(
2012. dec. 4. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
6hét 3napos vagyok. Dokinál még nem voltam, jövő héten megyek. A héten kezdődött a szédülés, émelygés, nincs étvágyam, mert pár falat után már émelyeg a gyomrom. ahogy érzem a vérnyomásom sem az igazi, néha leeseik. És nagyon fáradékony vagyok, kevés mozgás után már észreveszem, hogy szinte zihálok, pedig 55kg vagyok csak. Már nagyon várom a jövő hetet, hogy végre orvos is lásson, és megtudjak ezt-azt a babáról. Pl hogy 1van vagy esetleg ikrek (ettől tartok kicsit), jó helyen tapad-e, van-e ellenanyag termelés.
2012. dec. 4. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Előző! énis pont ma vagyok 6hetes és 3 napos vagyok!:-)

A tüneteim is hasonlóak:-)Bár én levest ennék állandóan...

2012. dec. 4. 12:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Én még pontosan nem tudom hol is tartunk,m cs naptár szerint vagyok 6hetes,amúgy sztem később fogant nálunk is. Nekem se sok tünetem van,a "legrosszabb",h fájnak a melleim,azon kivül egy kis hányinger,de csak néha,viszont amikor nincs egyfolytában ennék,azt hiszem eléggé meg fogok hizni:) De majd erre megpróbálok kicsit odafigyelni.
2012. dec. 4. 13:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nekünk minden vágyunk,h 2en legyenek a pocimban,de persze 1nek is borzastóan örülünk:)
2012. dec. 4. 13:31
 6/9 cavalli ***** válasza:
Én csütörtökön leszek 7 hetes. :) Görcsölgetek néha, puffadok, többet eszem, de semmi rosszullét, vagy ahhoz hasonló. Én nagyon jól érzem magam és baromi boldog vagyok :). Én is leginkább az ikreknek örülnék, de egy baba is nagy örömet okozna, főle , ha egészséges. Nektek gyorsan összejött a baba?
2012. dec. 4. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Nekünk elsőre összejött, ráadásul úgy, hogy egész hónapban csak azon az 1 napon voltunk együtt. Ha nem velem történik nem hinném el, hogy ilyen van.
2012. dec. 4. 14:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi még nem lendültünk bele igazán a próbálkozásba,úgy voltunk vele lesz,ah lesz,nem vigyáztunk és hát 1ből sikerült is:) És ennek nagyon örülök is,nem voltunk rágörcsölve v hasonló,ismerem magam,h ha élesbe ment volna a dolog és nem jött volna össze akkor csak idegeskedtem volna. Most már remélem minden rendben lesz,jövőhéten én is megyek dokihoz,mennék már most is,csak azt mondják a tapasztaltak,h várjak még,nekünk első baba,nem tudom h megy. 1ébként hasszuri nekem is van,hol jobban,hol kevésbé érzem.
2012. dec. 4. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
6.hetes 3 napos vagyok, vagyunk egy páran július 27-28-ra!:)
2012. dec. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!