Megcsináltam a vöröskáposzta tesztet. Mi a véleményetek az eredményről? 14. hétben vagyok, kíváncsiságból megcsináltam, bár az UH még nem mutatott semmit.
Eredeti:
Az összeöntés után:
Összehasonlítás a eredeti káposzta levével:
már elfelejtettem milyen szín melyiket jelenti és pontosan hogy kell megcsinálni, de mikor én voltam terhes nekem bejött.
Nekem lányt mutatott és a kislányom már 1,5 éves
1. Vegyél egy vöröskáposztát, a zöld nem jó, csak a vörös. A mérete nem fontos, de ha szereted a főtt káposztát, akkor vegyél nagyot.
2. Vágd apró darabokra.
3. Forralj vizet és öntsd a darabolt káposztára úgy, hogy ellepje. Hagyd állni legalább 10 percig!
4. Szűrd le a káposztát, a vizet fogd fel.
5. A káposztát megtarthatod, megeheted.
6. Pisilj egy pohárba.
7. Most csináld meg a tesztet! Egy másik pohárba rakj a vizeletből és a káposztaléből egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyiségű legyen mindkettő!
8. Olvasd le az eredményt.
Ha a folyadék rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiú.
Ha a folyadék bíbor színű lesz, akkor a baba lány.
Ha már választani kell a piros meg a bíbor között, akkor én is inkább a bíbort mondanám, tehát hogy kislány.
Amúgy érdekes ez a teszt, még én sem hallottam róla. Hányadik héttől lehet/érdemes megcsinálni? Majd ha kiderül a babád neme, akkor megírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!