Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes babának mennyi...

28 hetes babának mennyi esélye van a túlélésre ha esetleg megszületik? Csak kíváncsiságból kérdezem

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
tüdő érlelővel tuléli inkubátorba lesz jodarabig kb 600-700 dkg
2012. okt. 5. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

50-50%.

Túlélheti ha megfelelő ellátást kap, és még sok egyéb körülménytől függ.

Ismerek olyant akik túlélték, és olyant is akik nem.

2012. okt. 5. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
28 hetes magzat már boven 1kg korul van és kozel nem 50% az esélye,hanem 80% korul..azért nem mindegy!
2012. okt. 5. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

3-as válaszoló!

Légyszives olyant írj, amihez értesz is.

Honnan tudod hogy bőven 1 kg felett van? És ha 1 kg felett van akkor az már garancia az életben maradásra?

Jó lenne ha nem szólnád le a válaszomat, mert akár tetszik akár nem, fele-fele %-nyi az esély.

Jól tudom miről beszélek, szültem már 29. hétre. És nem egy, nem kettő hasonló időre vagy pár héttel később született gyereket és sorsot láttam.

Láttam 29. hétre született gyereket 1560 g-al születni, sajnos mégsem lett szerencsés vége.

Ez nem a súlytól függ.

Függ az ellátástól, a baba fejlettségétől, és nagyon nagy %-ban az isteni szerencsétől.

2012. okt. 5. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt még elfelejtettem odaírni, hogy amikor én szültem 29 hétre a gyerekem, egy orvos azt mondta hogy mindössze 10 (!!!!!!) % az esélye az életben maradásra.

2. és 4. válaszoló voltam

2012. okt. 5. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne fesd az ördögöt a falra! Csak a pozitív dolgokra gondol!

Amúgy párom unokatesója 6hóra szült: alig 800g-os babát. Hálistennek túlélte, jól van. De gyereke válogatja.

Én is az 50-50%ot mondom.

2012. okt. 5. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Te pedig olvas el tobbszor a valaszom,ha nem tudtad ertelmezni legyszives. Azt irtam 1kg korul van es 50%-nal tobb eselye van a tulelesre. Te nezz utana!

az atlagos statisztikat nezd,ne pedig azt,ami korulotted zajlott.. sajnalom,hogy a kornyezetedben ennyi rossz tortent,de egyebkent ien is tobb,mint 50% az eselye 28 hetre szuletett babanak!

[link]

2012. okt. 5. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

ha esetleg a link nem jonne be:

[link]

es mielott felreertes esne,nem erre az oldalra tamaszkodva fejtettem ki a velemenyem,hanem kicsit jobban beleastam mar magam a temaba ezelott!

2012. okt. 5. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
2012. okt. 5. 17:28
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi lányok a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kezecske
2012. okt. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!