Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak kíváncsiságból. Aki...

Csak kíváncsiságból. Aki dohányzott annak időben jött a babája vagy előbb? Lett valami baja? (asztma, meg ilyesmi)

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 21:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
barátnőmnek 36 hétre, de lehet mert ikrek, és folyamatos középfül gyulladással küzdenek, mindkét gyerkőcnél, állítólag ettől dehát ki tudja
2012. szept. 17. 21:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak értelmes válaszokat várok!Akinek nem tetszik ne írjon.Én nem ítélem el azokat akik nem tudták egyből letenni a cigit,vagy teljesen nem sikerült nekik.Van ilyen,ez az ő dolguk.Csak az érdekelne hogy tényleg annyira károm mint ahogyan beállítják...(Mert aki cigizett és terhes lett,a baba szervezetében is benne volt a nikotin,így is úgy is)
2012. szept. 17. 21:38
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

mindenki ismer dohányzó kismamákat, ki ezért ki azért nem tud lemondani

ebből a helyzetből kell a legjobbat kihozni amennyire csak lehet

dr czeizel endre mondta egy műsorban aki látta biztos emléxik hogy ha látunk az iskolába buta, nehezen tanuló kissé agresszív gyereket, kérdezzük meg az anyukáját hogy dohányzott e a terhesség alatt és ha igen a válasz akkor ne a gyermeket vessük meg a viselkedése miatt

nem szó szerint idéztem

2012. szept. 17. 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

Előzőnek: Akkor erre a kérdésre majd válaszolok ha az iskolában a gyermekem buta és kicsit agresszív lesz! :)

Kérdezőnek: Időre született a gyermekem (39+5), jelenleg 10hónapos, eddig a világon semmin baja sem volt (de, bocs 1x megfázott). Persze nem dobozszám szívtam a cigit, de az a napi néhány szál igenis jól esett.

2012. szept. 17. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Én többet ismerek, szép, időben született gyerekeik lettek, többnek kedves, kitűnő tanuló a gyereke. Tényleg rossz dolog, de ha belegondolsz a városban akkora szmog van, hogy az felér a dohányzással mégis születnek egészséges gyerekek.
2012. szept. 17. 21:55
 6/16 anonim ***** válasza:
69%
Két ismerősöm is cigizett, mindkettő túlhordta a babát 6 ill 10 nappal. Nagy, erős, egészséges babák lettek.
2012. szept. 17. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Velem egyszerre szult egy kismama. Csokkent a szivhangja a babanak. Meg kellett csaszarozni.... nem is fejlodott.rendesen. A korahoz kepest tul pici volt. Tobb mint egy honappal elobb szuletett mint kellett vna. Akkor azt mondta az anyuka (utana egy szobaba kerultunk) hogy tanult az esetbol. Soha tobbet nem cigizik. Vmelyik nap talalkoztam vele, buzlott a cigiszagtol -.-" A gyerkoc most lesz ket eves, mint a lanyom.. De meg csak meg sem kozeliti. Kis picike torekeny beteges. Azota atesett mar heremuteten, a szemevel is gondok vtak, besargult...szal....ez csak egy pl. A keresztanyam is cigizett...mindket terhessege alatt. Az elsonel az egvilagon semmi problema nem tortent. A masodiknal kisebb sulyu lett a baba, a fejet eleg sokaig ferden tartotta. Gyogytornara is jarni kellett vele. Mandulajat is ki kellett venni.

En azt mondom, h legalabb az elso harom honapban el kellene hagyni. Itt vannak a peldak...van akinel semmi problema nem.lesz. Van, akninek egesz eletere kihat ez az egesz. En nem itelkezek, de a baba egeszsege erdekeben mindent meg kell tenni :)

2012. szept. 17. 23:43
 8/16 anonim ***** válasza:
anyósom végig cigizett mind a 3 gyerekkel, váltig állítja, hogy mind a 3 egészséges ennek ellenére (a kisebb autista, a középső aszthmás, a párom meg kék volt az oxigénhiánytól mikor megszületett). csak ő ezt nem a dohányzás hatásának tulajdonítja. az is meglehet h nem ennek a hatása, de mi van ha mégis?
2012. szept. 18. 05:30
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Jaj te szegény kár volt ezt kérdezni .Semmi baja nem lesz ez tudomány de a legjobb ha nem szívja senki
2012. szept. 18. 08:21
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Megint Én vagyok .Egyszerűen idegesít a sok primitív ember .Ha az anya dohányzik akkor a baba hamarabb születik ,asztma,sürű nátha megy ilyesmi leginkább légző szervi baja van .De az,hogy AUTISTA,FÉLKÉZ,FOGYATÉK,STB,STB ILYEN NINCS A VILÁGON EZ MIND HAZUGSÁG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. szept. 18. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!