Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak kíváncsiságból. Aki...

Csak kíváncsiságból. Aki dohányzott annak időben jött a babája vagy előbb? Lett valami baja? (asztma, meg ilyesmi)

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 21:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tényleg csak kíváncsi voltam.Érdekesek amiket leírtatok!
2012. szept. 18. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm végig szívott naponta 2-3 szálat, és egy hónappal előbb jött a baba, de egészséges, és eddig nem derült ki semmi baj.
2012. szept. 18. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

Anya engem 17,öcsémet 31 évesen szülte,mindkettőnkkel napi 1-másfél doboz barna sophie,és 2-3 kávé.

Én egészséges vagyok ha nem számoljuk a fémallergiámat,de az családban szinte mindenkinek van,időre születtem.

Öcsém kruppos volt,allergiás sokmindenre,nehezebben fog fel dolgokat.38.hétre született egészségesen.

2012. szept. 18. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

érdekes,olvastam hogy igen okozz kora szülést de nem feltétlen én 40hetes vagyok most csüt-re vagyok kiirva és dohányzom.

ez nem törvényszerű!

2012. szept. 18. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Én is dohányoztam a terhesség alatt, pár szálat szívtam. Kiírt napon szültem egy 3880gr, 51cm-es babát. Teljesen egészséges. És aki nem cigizik, és mégis beteg babát szül, vagy később lesz neki asztmája meg ilyenek? Akkor azt mire fogják?
2012. szept. 18. 12:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy olyanok is írtak akik dohányoztak!Szép és Boldog babavárást!Könnyű szülést!
2012. szept. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!