Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek bevallt a vöröskapos...

Valakinek bevallt a vöröskaposzta teszt? Ha igen akkor hany hetesen csinaltatok?

Figyelt kérdés
A voroskaposzta tesztel megtudhatod h kislanyt vagy kisfiut hordasz a szived alatt.:)
2012. aug. 25. 11:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
53%
Jajj már, egy újabb hülyeség.
2012. aug. 25. 11:31
 2/34 anonim ***** válasza:
56%
volt valami szódabikarbonás vagy mia fityfene is
2012. aug. 25. 11:31
 3/34 A kérdező kommentje:
Amerikaba es angliaba eleg elterjett modszer,90% eredmenyel! De latom magyarorszag meg levan maradva ami nem meglepo.egy kerdes volt kedves elso valaszolo nem ertem mit keresel egy ujabb hulye kerdesnel!
2012. aug. 25. 12:48
 4/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö én sem tudok választ adni,de szeretném megkérdezni hogy megy?! Ird le léci
2012. aug. 25. 14:21
 5/34 anonim ***** válasza:
szia. hogy kell csinálni?
2012. aug. 25. 14:21
 6/34 anonim ***** válasza:
2012. aug. 25. 14:30
 7/34 anonim ***** válasza:
Szia. Én megcsináltam 10 és 13 hetesen. Ezek szerint kislányom lesz, bár még nem tudjuk a nemét. 2 hét múlva ultrahang, remélem ott kiderül!!
2012. aug. 25. 14:51
 8/34 A kérdező kommentje:

1. Vegyel egy voroskaposztat, a zold nem jo, csak a voros. A merete nem fontos, de ha szereted a fott kaposztat, akkor vegyel nagyot.

2. Vagd apro darabokra.

3. Forralj vizet es ontsd a darabolt kaposztara ugy, hogy ellepje. Hagyd allni legalabb 10 percig!

4. Szurd le a kaposztat, a vizet fogd fel.

5. A kaposztat megtarthatod, megeheted.

6. Pisilj egy poharba.

7. Most csinald meg a tesztet! Egy masik poharba rakj a vizeletbol es a kaposztalebol egyenes aranyban, fontos, hogy egyforma mennyisegu legyen mindketto!

8. Olvasd le az eredmenyt.

Ha a folyadek rozsaszin/piros lesz, akkor a baba fiu.

Ha a folyadek bibor szinu lesz, akkor a baba lany.

Van kedvetek kiprobalni?

Megirnad az eredmenyt?

Mar ketszer megcsinaltam mind a ketszer kekes-lilas lett,azaz kislany,meg uh nem tudtak megallapitani mert csak 12 hetes vagyok kb meg egy honapot varnom kell,de ha bejon megirom.;)

Addig is varom a ti tapasztalaitokat es velemenyeteket!

2012. aug. 25. 15:12
 9/34 A kérdező kommentje:
Azt lfelejtettem h mindenkepp reggeli vizelet legyen! :)
2012. aug. 25. 16:44
 10/34 anonim ***** válasza:
37%
Édes Istenem...
2012. aug. 25. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!