Pozitív teszt utáni félelem?
Már 9 hónapja próbálkoztunk a férjemmel, tegnap pozitívat teszteltem. Nagyon szerettem volna már kisbabát, de most, hogy úgy néz ki sikerült, nagyon megijedtem. Tudom, nagyon szar ember vagyok, de most gondoltam bele igazán, mit is veszítek el, az eddigi éltemet. Azt hogy mit nyerek, még nem "tudom", első baba lesz!
Nem akarom, hogy negatív legyen a teszt, örülök neki hogy sikerült, de nagyon félek! Volt már valaki hasonló cipőben?
Szia, mi vártuk a Manót és mégis amikor pozitív lett a teszt, leültem a fürdőben, mert fejbevágott hogy semmi sem lesz ugyanolyan már mint régen, kezdve attól hogy a férjemmel már soha nem leszünk kettesben, folytatva azzal hogy kiesek a zsongásból ami addig körülvett és más dolgok lesznek fontosak mint addig. Azért van a 9hónap hogy ezt feldolgozd. Nem adnak holnap egy 3kilós csecsemőt hogy tessék, neveld fel. Sokkal több örömet fog okozni mint amennyi problémát. Amióta gyerekem van, azóta minden nap mosolygok és nagyon sokszor nevetek, amióta bújós, hálás vagyok hogy van kit szeretgetnem és puszilgatnom büntetlenül:-D Újraélem a gyerekkorom vele és ez hatalmas ajándék! Azt már csak csendben említem hogy soha nem találkoztam annyi kedves és mosolygós emberrel úton-útfélen mint amíg pocakos voltam. Szóval onnantól hogy elkezdtem gömbölyödni csupa öröm ért minden fronton. Át kell állni, nem egyszerű de lesz rá időd bőven! Boldog babavárást! Fejben dől el!:-)
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!