Valakinek bevallt a vöröskaposzta teszt? Ha igen akkor hany hetesen csinaltatok?
Szia. Én Írországban élek, és itt igencsak felkapott ez a teszt!. (A szódabikarbónásról azt mondják, hogy nem megbízható.)
Szóval én megcsináltam, kétszer, mindkétszer ugyan az jött ki. Semmit sem változott a színe a káposztalének, tehát kislányt mutatott. Viszont még nem tudjuk a baba nemét. 25 hetes vagyok, és eddig nem mutatta magát!!
32 hetesen megyek UHra legközelebb, ha látni fogják, megírom!!
Kedves utolso en is irorszagban elek!:) ketszer megcsinaltam a tesztet lany lett,a szodabikarbonat is lany lett,kinai horoszkop lany 13 hetes uh fiu,18 hetesen lany es 19 hetesen felfazas miatt vissza kelett mennem fiu.:) az en esetem eleg erdekes.
Ti mit szeretnetek? Es h viseled a terhesseget?
Ez aranyos! :) Sosem hallottam ezt, és sajnálom, hogy már nem tudom kipróbálni! De ha még egyszer babát várok...! Veszteni úgysem veszít az ember semmit! :)
Én is kíváncsian várom, végül milyen nemű is lesz a Te babád! :)
Ennek a vöröskáposztás módszernek mi a tudományos alapja???
Én úgy gondolom, ennyi erővel megcsinálhatnám céklával is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!