Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek bevallt a vöröskapos...

Valakinek bevallt a vöröskaposzta teszt? Ha igen akkor hany hetesen csinaltatok?

Figyelt kérdés
A voroskaposzta tesztel megtudhatod h kislanyt vagy kisfiut hordasz a szived alatt.:)
2012. aug. 25. 11:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%

Szia. Én Írországban élek, és itt igencsak felkapott ez a teszt!. (A szódabikarbónásról azt mondják, hogy nem megbízható.)

Szóval én megcsináltam, kétszer, mindkétszer ugyan az jött ki. Semmit sem változott a színe a káposztalének, tehát kislányt mutatott. Viszont még nem tudjuk a baba nemét. 25 hetes vagyok, és eddig nem mutatta magát!!

32 hetesen megyek UHra legközelebb, ha látni fogják, megírom!!

2012. okt. 9. 10:46
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi Amerikában élünk, és itt is igen gyakori, sok ismerős próbálta ki. Megbízhatósága kérdéses, de az elmondásokból úgy tudom, javarészt stimmelt. Én még nem próbáltam, de ha jön a kistesó a kedvetekért... :D
2012. okt. 9. 10:51
 13/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolso en is irorszagban elek!:) ketszer megcsinaltam a tesztet lany lett,a szodabikarbonat is lany lett,kinai horoszkop lany 13 hetes uh fiu,18 hetesen lany es 19 hetesen felfazas miatt vissza kelett mennem fiu.:) az en esetem eleg erdekes.

Ti mit szeretnetek? Es h viseled a terhesseget?

2012. okt. 9. 10:53
 14/34 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tartom hülyeségnek hisz ha van már az a teszt 10 ezerért ami kimutatja hogy milyen nemű akkor ez miért lenne hülyeség lehet egy elven van a kettő,de a magyar az mindig is pesszimista és maradi lesz ,jobb is hogy elmentetek innen,én csak a családom miatt nem megyek ,amint megcsináltam megírom neked:)))Okés??:))
2012. okt. 9. 11:04
 15/34 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy koszi szepen!:) mindenkepp ird meg ,en is irok 25en h vegul mi lesz a kis draga!:)
2012. okt. 9. 11:06
 16/34 anonim ***** válasza:
Akkor ezt megbeszéltük:)addig is jó egészséget nektek és boldog babavárást!!:))
2012. okt. 9. 11:22
 17/34 A kérdező kommentje:
Koszonjuk szepen! Viszont kivanjuk!;)
2012. okt. 9. 11:37
 18/34 anonim ***** válasza:

Ez aranyos! :) Sosem hallottam ezt, és sajnálom, hogy már nem tudom kipróbálni! De ha még egyszer babát várok...! Veszteni úgysem veszít az ember semmit! :)

Én is kíváncsian várom, végül milyen nemű is lesz a Te babád! :)

2012. okt. 9. 12:08
 19/34 anonim ***** válasza:

Ennek a vöröskáposztás módszernek mi a tudományos alapja???

Én úgy gondolom, ennyi erővel megcsinálhatnám céklával is...

2012. okt. 9. 13:28
 20/34 anonim ***** válasza:
Szívesen kipróbálnám,de ikreket várok és ha esetleg külön neműek,akkor mégis vajon mit mutatna?:D
2012. okt. 9. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!