Valakinek bevallt a vöröskaposzta teszt? Ha igen akkor hany hetesen csinaltatok?
11-es Írországi válaszoló vagyok.
Érdekes, hogy Neked a 13. heti ultrahangon mondták a baba nemét. Nekem a 21. hetin sem merték mondani, nem látták állítólag. Nagyon kíváncsi leszek.
Amúgy elég jól viselem a terhességet, még dolgozom, jól vagyok.
Te hogy vagy? Hány hetes vagy? Esetleg megírod melyik megyében laksz?
Dublinban elunk,es a magandokim mondta h fiu eloszor is es most masodjara is,valamiert nem cak h elkebzelni nem tudom h kisfiu de meg mindig ugy gondolok ra mint egy kislanyra,es tenyleg minden jel arra utal h kislany kell legyen.
a korhazba lattam h kislany,igaz rovid uh volt es egy regi geppel de lattam,egyszeruen nem tudom elhinni,kivancsi vagyok a genetikain mit fognak mondani.:)
ti merre laktok? te megcsinaltad a tesztet? mit szeretnetek?
nekunk mindegy h mi,szivem melyen kislanyparti vagyok de fo az egesseg!:)
Szia.
Hogy mennyire biztos azt senki sem tudja garantalni idotoltesnek tokeletes,en 3x megcsinaltam,2x a szodabikarbonast,1x a hippost,a kinait a jonast es mindegyiknel kislany,az anyai megerzesem ugyan csak kislanyra utal,valamiert van egy olyan eros megerzesem,nem tudom elmagyarazni.13 hetesen fiu volt 18 hetesen lany ra egy hetre megint fiu.:)
Kinek van igaza? Majd mikor megszulom kiderul mert addig mar ugysem hiszek senkinek,de titkon remelem h a megerzesem nem csal!:)
Kellemes babavarast!;)
Szép rózsaszint mutatott és kukis is lesz ez már biztos !
Nem tudom ,hogy aki nem szereti az ilyen kis "játékokat "minek reagál a kérdésre ...
Nekem minden fajta teszt szerint kisfiú az inga szerint is .
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!