Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek bevallt a vöröskapos...

Valakinek bevallt a vöröskaposzta teszt? Ha igen akkor hany hetesen csinaltatok?

Figyelt kérdés
A voroskaposzta tesztel megtudhatod h kislanyt vagy kisfiut hordasz a szived alatt.:)
2012. aug. 25. 11:10
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Gratulalok a babaidhoz!:) hat nem tudom,egy probat meger;)
2012. okt. 9. 14:55
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm!:) Na,ha veszek káposztát,akkor kipróbálom és megmutatom. Úgyis úúúúgy ennék már egy jó kis dinsztelt káposztát fasírttal,meg petrezselymes burgonyával!:P
2012. okt. 9. 15:06
 23/34 anonim ***** válasza:

11-es Írországi válaszoló vagyok.

Érdekes, hogy Neked a 13. heti ultrahangon mondták a baba nemét. Nekem a 21. hetin sem merték mondani, nem látták állítólag. Nagyon kíváncsi leszek.

Amúgy elég jól viselem a terhességet, még dolgozom, jól vagyok.

Te hogy vagy? Hány hetes vagy? Esetleg megírod melyik megyében laksz?

2012. okt. 9. 16:51
 24/34 A kérdező kommentje:

Dublinban elunk,es a magandokim mondta h fiu eloszor is es most masodjara is,valamiert nem cak h elkebzelni nem tudom h kisfiu de meg mindig ugy gondolok ra mint egy kislanyra,es tenyleg minden jel arra utal h kislany kell legyen.

a korhazba lattam h kislany,igaz rovid uh volt es egy regi geppel de lattam,egyszeruen nem tudom elhinni,kivancsi vagyok a genetikain mit fognak mondani.:)

ti merre laktok? te megcsinaltad a tesztet? mit szeretnetek?

nekunk mindegy h mi,szivem melyen kislanyparti vagyok de fo az egesseg!:)

2012. okt. 9. 16:58
 25/34 anonim ***** válasza:
Szia. Mi Corkban lakunk. Igen, megcsináltam,kislány jött ki kétszer is, de ugyebár nem tudjuk mi lesz. Már van 1 fiam, úgyhogy ha kislány lenne én nagyon örülnék, de egészség legyen, az a legfontosabb. Fiam (8 éves), és a férjem már úgy beszél róla, hogy tuti fiú!! Fiút várnak, hát én mit mondjak ezek után? Kislánynak nagyon örülnék, de ha fiú lesz, Őt is imádni fogjuk :) Majd meglátjuk.
2012. okt. 9. 19:02
 26/34 anonim ***** válasza:
Szia! Hát először nem akartam megcsinálni ezt a tesztet, de mivel tegnap a 18. Heti uh-on nem látták mi lesz ezért nagy bánatomban megcsináltam. Ezek szerint kislány, aminek nagyon örülnénk két fiú után, de ha megtudom mi lesz írok! Addig is van egy kis remény! Köszi jó kis időtöltés volt!
2012. okt. 10. 16:35
 27/34 A kérdező kommentje:

Szia.

Hogy mennyire biztos azt senki sem tudja garantalni idotoltesnek tokeletes,en 3x megcsinaltam,2x a szodabikarbonast,1x a hippost,a kinait a jonast es mindegyiknel kislany,az anyai megerzesem ugyan csak kislanyra utal,valamiert van egy olyan eros megerzesem,nem tudom elmagyarazni.13 hetesen fiu volt 18 hetesen lany ra egy hetre megint fiu.:)

Kinek van igaza? Majd mikor megszulom kiderul mert addig mar ugysem hiszek senkinek,de titkon remelem h a megerzesem nem csal!:)

Kellemes babavarast!;)

2012. okt. 10. 16:51
 28/34 anonim ***** válasza:
Köszi és neked is boldog babavárást!
2012. okt. 10. 19:23
 29/34 anonim ***** válasza:

Szép rózsaszint mutatott és kukis is lesz ez már biztos !

Nem tudom ,hogy aki nem szereti az ilyen kis "játékokat "minek reagál a kérdésre ...

Nekem minden fajta teszt szerint kisfiú az inga szerint is .

37hkm

2012. dec. 3. 18:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Erről még nem is hallottam, mondjuk csütörtökön megyek a 18 hetes UH-ra, ha ott esetleg nem derül ki, lehet, megcsinálom. :))
2012. dec. 3. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!