Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. hétben járó vagy ahhoz...

20. hétben járó vagy ahhoz közeli kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
hanyadik terhesség,mozog már a kicsi,mennyit híztatok,egyéb észrevételek.
2012. dec. 3. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! 2. terhesség, 18+3 vagyok, mozog egy ideje de nagyon tompán érzem csak mert elöl tapad a lepényem. 8 kg-t fogytam, az első 13-14 hétben napi 24 órás rosszullét volt. Jól vagyok, bár a hangulatom ingadozik, és fáradtabb vagyok a szokásosnál, néha görcsölgetek.
2012. dec. 3. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Én 19+3 hetes vagyok.Nekem is második baba.Már van egy gyönyörű kisfiam és,most kislányt várok.Én kb 4 kilót híztam.A 10. hét körül kezdtek enyhülni a rosszullétek,bár egyszer se hánytam szerencsére,de az émelygés is elég rossz volt,mert 24 órán keresztül éreztem.Néha enyhe görcsöket én is érzek,pár másodpercig tartanak,enyhe keményedéssel a hasam legalján,uh valószínűleg a baba nyomja ki magát.Nem fáj,kicsit kellemetlen.Én a 15. héttől érzem mozogni a kicsit.További boldog,problémamentes babavárást kívánok!
2012. dec. 3. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:

sziasztok! holnap toltom a 20. hetet, elso lanyomat varom:)

eleg sokat mozog, foleg ha lefekszem, de szerintem csak mert 180-as dietan vagyok es meg kell egy kis ido amig en is hozzaszokom... amugy mas tunetem nincs, es eddig meg nem hiztam semmit.

boldog babavarast!:)

2012. dec. 3. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nekem is fiam van, 21 hónapos lesz holnap. Most nem tudom még mit várunk, ha a baba is úgy akarja, csütörtökön megtudjuk. :) A férjem szeretne egy kislányt a fiú mellé, nekem teljesen mindegy mi lesz. Én szinte semmit nem bírtam enni amíg rosszul voltam, hideg víz, meg kis gyümölcs jöhetett néha (ennek ellenére terhességi cukros vagyok, elsőnél is így volt, pedig ott is alig ettem és rosszul voltam az elején, mondjuk a családban van 1-2 cukros, így valószínűleg a hajlam bennem is megvan és ezért). Én nem tudom biztosra mondani, mikortól érzem mozogni, már 13-14 hetesen éreztem "valamit", de olyan határozottabban csak 1-2 hete, és a lepény miatt elöl nem is, csak inkább oldalt, gondolom majd ha erősebb lesz a pici, akkor fogom az előre irányuló mozgásait is érezni.

Nektek is problémamentes babavárást!

2012. dec. 3. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 17+2 vagyok. Eddig kb 5 kilót híztam, szinte semmi rosszullétem nem volt, émelygés is csak egy nagyon kevés.

Még nem nagyon érzem a kicsi lányt, néha mintha érezném, de még nem tudom biztosra. Már nagyon várom!

Egyébként remekül vagyok, a terhesség egyéb tüneteit pedig egész jól kezelem.

Boldog babavárást!

2012. dec. 4. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

19+5 vagyok es eddig nagyon jol viselem a varandossagot! Nem volt eros rosszulletem csak eros faradtsag, emelyges meg fajdalmas puffadas az elejen a 8-10. het korul. A faradtsag az meg mindig megvan, de ezt valoszinu a vashianyom okozza. Amiota szedek extra vasat, azota sokkal jobb! Kb ket hete ereztem eloszor a kicsi fiunkat, akkor meg nagyon gyengen mostanra viszont ugy megerososdott, hogyha apa rahajtja a fejet a pocakomra, akkor hallja a mozgasat! :)

Egyebkent elso babank es felszedtem mar kb 6 kilot. :)

2012. dec. 4. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!