Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24-hetes, kismamák, hogy vagytok?

24-hetes, kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
24-hetes kismamák,hogy vagytok?????Mozog már a baba????Lány vagy fiú???készül a bébi szoba?????Stb Én úgy várom már a mókuskámat,hogy meg fogjam .

2012. nov. 16. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

én még csak 22 hetes vagyok:) de írok:)

nálunk kisfiú lesz,és még nem vettünk semmit..de jövő hónapban kezdünk venni.

már nem h csak mocorog,hanem fájdalmasakat rúg:)

2012. nov. 16. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia.Az tök jó,hogy már rúg is jó nagyokat :-))))És pici fiú is :-)Gratula jó egészséget nektek Szia
2012. nov. 16. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
szia én 25+2hetes vagyok! kisfiam lesz és már nagyon mocorog rúgdos csuklik amit csak lehet! eddig 7kg híztam kb! a ruhákat már megvettük a kiságyat is és már nagyon sok mindenünk megvan ami hiányzik az a babakocsi meg a kókuszmatrac de ezekért most megyünk 29én pertre:-) és te kedves kérdező hogy vagy mit lehet rólad tudni? mikorra vagy pontosan kiírva?
2012. nov. 16. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia.Bocsi,hogy csak most írok .Köszönöm Én is jól vagyok ,az Én cucikám is csuklik ,mocorog és Én március 15-re vagyok ki írva .
2012. nov. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!