Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamák hogy vagytok?

34 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Tudjátok már a baba nemét? vásároltatok már a picinek? várjátok a szülést esetleg féltek tőle?
2012. nov. 20. 09:37
 1/9 anonim ***** válasza:

szia. 34+3 vok, nekem kisfiam lesz. :) Mi már mindent megvettünk, a szobájával is kész vagyunk, a ruháit is kimostam szóval nagyjából minden oké. Dr bácsi szerint valószínű h kicsit hamarabb fog születni úgyhogy azért is készülgettünk el mindennel időben. Hát a szülés..... én non-non-non félek tőle, nem vmi magas a fájdalom tűrő küszöböm na de vhogy csak túlélem. :$ az alvás is elég kényelmetlen már, meg vagy 6szor ki kell mennem a mosdóba éjszaka de amúgy jól vagyok. :) jóslóim még nincsenek.

Hol fogsz szülni kérdező?

2012. nov. 20. 09:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Jahn Ferenc be... :P nekem is kisfiam lesz a doki szerint már most meg van 3kg :O :) már én is megvettem mindent nekem 2. babám szóval nagyjából fel vagyok készülve a szülésre de azért félek..:P
2012. nov. 20. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
sziasztok, én holnap leszek 34 hetes, és kislány lakik a pocakomban ha minden igaz. :) Vásároltunk-e már? Nem szerettem volna semmit nagyon a végére hagyni, úgyhogy én már mjadnem mindennel kész vagyok. Be van rendezve a babaszoba, ki vannak mosva, vasalva a kisruhák, meg van véve minden. Nagyon várom már a szülést, és egyátalán nem tartok tőle, inkább kíváncsi vagyok, milyen lesz, mikor fog megindulni, hogy fog alakulni. Azt érzem hogy a babám kicsit előbb fog jönni, szerintem előbb is fogant egy picivel, nem középidőben, így remélem egy héttel előbb jön. 1500gramm volt 30 hetesen, kíváncsian vároom jövőhéten hány g lesz. Nektek hány g volt ultolsó uhon? Milyen volt a méhszáj értéketek? És a méhlepény érettsége? Mennyit híztatok?
2012. nov. 20. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! én 35hetes pocakos vagyok.Pici fiunk lesz,az utolsó uh-on 2500gramm volt! A babaszoba készen várja a pöttönt,kimostva kivasalva a ruhácskák.Szüléstöl nem félek inkább tartok :) Második babánk ugy hogy némi tapasztalatom van.Inkább attól tartok hogy nyiljak rendessen,mert nekem azzal volt gondom.Boldog babavárást mindenkinek.
2012. nov. 20. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem már csak a kórházi csomit kell összepakolnom, amit a napokban szeretnék. Vannak már jóslóim, de csak este, mikor már nyugi van, és tudnék pihenni.

Van 2 kisfiam, és nagyon úgy néz ki, hogy a pociban is kukacos van. Mivel ruhát én nem vettem, mert elraktam mindent a fiúkról, így hamar elkészültem a kimosásukkal, meg a vasalásukkal. A gyerekszoba adott volt, csak a kiságyat kellett újra összerakni.

A terhesség elején véreztem, szóval pontosan nem tudom hány hetes vagyok valójában.

Elvileg január 6-ra vagyok kiírva, de szerintem nem fogom húzni addig. Ha lehetne választani, kari előtt jó lenne, ha megszületne, hogy az ünnepeket a családdal tudnánk már tölteni.

ja, a szüléstől azért tartok, még így harmadjára is :D

Boldog babavárást nektek.

2012. nov. 20. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vok. nekem még nem néztek méhszájat nem tudom miért, na majd holnap lehet megnézi dr bácsi. 32hetesen 2875gr volt de az sztem non sok na de majd elválik mikor kibújik, csak tudjam megszülni. első babám és olyan rossz h nem tudom mi hogy zajlik és mire számíthatok. jó babavárást nektek! :)
2012. nov. 20. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

nekem elsőnél 24 óra vajúdás után lett meg a fiam 3850gr és 51 cm

második fiam meg lett 5 óra alatt, de 5x annyira fájt, m int az első. nagyon intenzív volt a fájdalom.

ő 3720 és 52 cm lett

most nagyon kíváncsi leszek, hogy fog lezajlani

2012. nov. 20. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki a méhszájértéket kérdezte, nem tudom hanyas :D :O mekkora babáitok vannak, nekem 30 hetesen 1500gramm volt, azt mondták átlagos :O Mikor mentek a köv. súlybecslésre? Megírjátok majd? Mondjuk nekem lányom lesz, a lányok ált. kisebbek szoktak lenni mint a fiúk.
2012. nov. 20. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es

nekem a méhszáj értékem 3100, de már 26 hetestől kezdve

majd 12-én megyek a dokimhoz, majd kiderül.

viszont amit furcsálok, hogy nem mondták egyik UH-n se, hogy kb milyen súlyú a baba. csak lemérték, én meg itthon kalkulátorral számoltam ki

2012. nov. 20. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!