34 hetes kismamák hogy vagytok?
szia. 34+3 vok, nekem kisfiam lesz. :) Mi már mindent megvettünk, a szobájával is kész vagyunk, a ruháit is kimostam szóval nagyjából minden oké. Dr bácsi szerint valószínű h kicsit hamarabb fog születni úgyhogy azért is készülgettünk el mindennel időben. Hát a szülés..... én non-non-non félek tőle, nem vmi magas a fájdalom tűrő küszöböm na de vhogy csak túlélem. :$ az alvás is elég kényelmetlen már, meg vagy 6szor ki kell mennem a mosdóba éjszaka de amúgy jól vagyok. :) jóslóim még nincsenek.
Hol fogsz szülni kérdező?
Sziasztok!
Nekem már csak a kórházi csomit kell összepakolnom, amit a napokban szeretnék. Vannak már jóslóim, de csak este, mikor már nyugi van, és tudnék pihenni.
Van 2 kisfiam, és nagyon úgy néz ki, hogy a pociban is kukacos van. Mivel ruhát én nem vettem, mert elraktam mindent a fiúkról, így hamar elkészültem a kimosásukkal, meg a vasalásukkal. A gyerekszoba adott volt, csak a kiságyat kellett újra összerakni.
A terhesség elején véreztem, szóval pontosan nem tudom hány hetes vagyok valójában.
Elvileg január 6-ra vagyok kiírva, de szerintem nem fogom húzni addig. Ha lehetne választani, kari előtt jó lenne, ha megszületne, hogy az ünnepeket a családdal tudnánk már tölteni.
ja, a szüléstől azért tartok, még így harmadjára is :D
Boldog babavárást nektek.
5-ös vagyok
nekem elsőnél 24 óra vajúdás után lett meg a fiam 3850gr és 51 cm
második fiam meg lett 5 óra alatt, de 5x annyira fájt, m int az első. nagyon intenzív volt a fájdalom.
ő 3720 és 52 cm lett
most nagyon kíváncsi leszek, hogy fog lezajlani
7-es
nekem a méhszáj értékem 3100, de már 26 hetestől kezdve
majd 12-én megyek a dokimhoz, majd kiderül.
viszont amit furcsálok, hogy nem mondták egyik UH-n se, hogy kb milyen súlyú a baba. csak lemérték, én meg itthon kalkulátorral számoltam ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!