Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes kismamák hogy vagytok...

31 hetes kismamák hogy vagytok, mit éreztek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, még dolgozom és végig fogok, úgy néz ki.

Tulajdonképpen semmi különöset, nagyobb a poci, és talán kicsit fáradékonyabb vagyok. Viszont a gyomrom szokott néha fájni, és ég is, ill. lábikra görcs. Nagyjából ennyi. :)

2012. nov. 25. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Viszonylag jól vagyok, egyelőre nincs okom panaszra. Viszont nagyon nagy a hasam és félek tőle, hova nő még az elkövetkező két hónapban.

Az ágyban viszonylag nehezen fordulok egyik oldalról a másikra. A bal oldali szeméremcsontomnál eléggé tud fájni, illetve néha a gyomrom (?) nyom, szúr.

Rengeteget mozog a Picilány, néha kirúgja az oldalamat. A kisfiam nem volt ennyire aktív anno. Ez nagyon szép érzés :)

Úgy érzem keveset csinálok, nem tudom úgy vezetni a háztartást, ahogy szeretném. Néha türelmetlenebb vagyok a kisfiammal. És félek a szüléstől :(

De még mindig úgy érzem, mintha az aktív második trimeszterben lennék. Sokat megyünk, nem érzem tehernek, sőt jót tesz ha kimozdulunk.

Te hogy vagy?

2012. nov. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!