Mikor lesz tejem?

Figyelt kérdés

34+3 hkm vagyok

A kérdésem az lenne,hogy mikor lesz tejem?Akkor ha megszülök vagy majd előtte.Mert mindenki mondja hogy vegyek melltartóbetétet,mert lassan várhatom.Nagyon pici cicim van eredetibe 75/b most már az nem jön rám :).A cicim kezd megrepedezni és fájdogál,szoktam maszirozni mikor megfürdök és bekenem,de semmi jele annak hogy lenne e tejem.Van szoptatós teám is ,azt mikor kell elkezdeni inni?Vagy ez hogyan van most akkor?

2012. dec. 4. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Van, akinek már szülés előtt 1-2 nappal el kezd szivárogni az előtej. De általában a szülés váltja ki a nemtudommilyen hormont, ami beindítja a tejtermelődést. Nekem szülés után 2 órával indult meg.
2012. dec. 4. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
A tejtermelés általában a szülést követő 1-3, napon indul be, hidd el, fogod érezni, eléggé fájdalmas és a cicid egy időre kőkemény lesz. Sok anyuka tapasztal hetekkel a szülés előtt már előatej szivárgást, de nálam pl. egyáltalán nem volt. (Szintén 75/b-vel indultam). Vegyél betétet, az nem baj, ha van kéznél, de ne idegeskedj, ha egyáltalán nem szivárog semmi. Szopi teát majd csak szülés után igyál, akár már a kórházban. A lényeg amúgy is a sok folyadékon van.
2012. dec. 4. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megnyugodtam :)

2012. dec. 4. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyéni.Van akinek már az utolsó hetekben,van,akinek szülés után szinte rögtön,vagy 1-2 napon belül.Vagy lehetnek szélsőséges esetek,mint én,akinek majd' másfél hét kellett hozzá,mikor már majdnem feladtam.És sajnos olyan is van,hogy egyáltalán nem.

Teát majd szülés után kezdd inni.

2012. dec. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!