Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megszülök, tuti rögtön...

Ha megszülök, tuti rögtön lesz tejem? Mit csináljak ha nem lesz? Nincs elötejem semennyi. Ez jelent vmit? 35 hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Semmit nem jelent. Riogatják egymást a ksimamák, hogy "nekem semennyi tejem nem volt már az elejétől".

Miért mennyinek kellene lenni egy olyan babának, akinek születésekor tele van a hasa még magzatvízzel, és az is kb, akkora mint egy meggyszem.... Mindenkinek kb. 2-3 napon lövell be a tej, és az abkevés is bőven elég az újszülöttnek. Terhesség alatt nem számít az elő(előtej). Van akinek egy csepp sem jön, mégis 2 éves korig tud szoptatni. Nem mérvadó. Egy nő, mivel fő-emlős, minimum 1 hónapig tud szoptatni!

2012. júl. 4. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs előtejem...39 hetes vagyok.én nem aggódok,ha nem lesz semennyi tejem majd kap tápszert.nem fog belehalni.
2012. júl. 4. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:

soha nem volt előtejem egy csepp sem. Nekem szülés után 4 nappal, már itthon kezdett el jönni a tej, a kórházban nem sikerült szoptatnom, fejnem sem. Tápszerrel itatták a lányomat+ persze folyton cicin volt mert az, hogy én nem tudtam kipréselni egy cseppet sem belőle, a lányom szívhatta olyan hatékonyan, hogy neki jutott belőle:)

Teljesen el voltam keseredve, főleg mikor láttam, hogy a kórházban a többi kismamából "ömlik a tej" még fejtek is mert szétdurrant volna a cicijük.

Ahogy hazajöttünk, nyugiba szépen, összebújtunk a lányommal és láss csodát, megindult a tej, utána meg annyi lett, hogy két gyereknek is elég lett volna. Ne stresszelj, az a legnagyobb tejapasztó, a stressz!

2012. júl. 4. 13:31
 4/8 timike26 ***** válasza:
friss info mivel 9 napos a kislànyom:nem volt elotejem,nem nott a mellem,semmi jele nem volt hogy ebbol valaha lesz tej...megszuletett,mellre raktam,2 napig folyamat a mellemen volt minden eredmèny nèlkul...azon kivul hogy baromira fàjt a mellem semmi nem volt.3.ik nap ugy beindult a tej,folyt ossze vissza.minden elojel nèlkul.szerintem ne aggodj lesz tejed csak igyàl sokat,ne stresszelj ès rakd mellre minnèl tobbszor.
2012. júl. 4. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt egy csepp előtejem sem, ráadásul császárral szültem. A második napon már volt mit ennie a picinek, mondjuk literszám ittam a tejserkentőt és kb óránként raktam mellere.
2012. júl. 4. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt előtejem.Szülés utáni napon úgy bedurrant a cicim,hogy alig fértem a hálóingembe :)Mintha szilikon ültettek volna be az éjjel és a tejem is megindult.Ne aggódj ilyesmin!!!
2012. júl. 4. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem sincs semmi 38 hetes vagyok

az első babámmal sem volt semmi, a 3 reggelre dinnyékkel ébredtem és teljesen elázott a hálóingem úgy beindult. 22 hónaposan én választottam le, mert már kényelmetlen volt, de nagyon büszke vagyok rá, hogy ennyit sikerült

2012. júl. 4. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy csepp előtejem sem volt. A szülés utáni második nap lövellt be. Most 22,5 hónapos a lányom, és még mindig kéri a cicit (elalvások előtt)...

2012. júl. 4. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!