A kis mell méret jelentheti, hogy kevés tejem lesz, vagy nem lesz?
Nagyon aggódom a tej kérdés miatt, mert amúgy sem voltam nagy mellű, és a terhességem elején is csak egy kicsit nőtt a mérete, és azóta is egy méretű. Azt hittem, hogyha terhes leszek, jó nagyra megnő majd, de nem...
Előtej szivárgásom sincs, nem is volt eddig.
Lehet, hogy nem is lesz tejem?
30 hkm
Nem függ tőle!
Barátnőmnek olyan pici melle van, mint egy 13 évesnek, mégis két és fél éves koráig szoptatta a fiát!
Nekem se nőt meg nagyon kismamaság alatt és előtte sem volt nagy.
2évig szoptattam őket és rengeteg tejem volt.
Nyugodj meg,nem ezen múlik!
semmit nem jelent,ettől még fogsz tudni szoptatni
előtej sem jelent semmit erre se alapozz,
33 hetes kismama
baratnomnek icipici cicije van, szinte mar ferfiasan lapos es mindharom gyereket szoptatta 2 eves koraig :)
most a 3.nal annyi a teje, hogy reggel a 2 nagy abbol issza a kakaot is :D
nekem hatalmas melleim vannak es nem tudtam szoptatni csak 2 honapig, mert nem volt tejem, de ekozben is vegig potolni kellett az etkezesek 3/4-t
Én is pont így voltam, mint te, aztán szülés után 2-3 nappal beindult a tejtermelés, és pont annyi tejem volt, amennyire a gyereknek szüksége volt, 14 hónapig szopott - amíg igényelte. Sose kellett mellé tápszert adni.
Annyi, hogy nekünk az jött be, hogy minden etetésnél két mellből szoptattam, és sokkal tovább, mint ahogy javasolták.
A méretnek biztosan nincs jelentősége, sőt azt szokták inkább mondani, hogy a kis mellűeknek több a teje!
Nálam ez a teoria megállja a helyét sajnos
kicsi mell kevés tej. 3 hónapig tudtam szoptatni csak
mostterhes avgyok ismét de más ppraktikákat fogok bevetni hogy legalább fél éveig tudjak szoptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!