Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kis mell méret jelentheti,...

A kis mell méret jelentheti, hogy kevés tejem lesz, vagy nem lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom a tej kérdés miatt, mert amúgy sem voltam nagy mellű, és a terhességem elején is csak egy kicsit nőtt a mérete, és azóta is egy méretű. Azt hittem, hogyha terhes leszek, jó nagyra megnő majd, de nem...

Előtej szivárgásom sincs, nem is volt eddig.

Lehet, hogy nem is lesz tejem?

30 hkm

2012. szept. 21. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A húgom nagyon erős mellben - gyerekkora óta, 3 és fél hónapos a kisfia, megjött a menzesze múlt héten és apadásnak indult a teje sajnos. Anyu is mondta, hogy ő pont ugyanígy járt.
2012. szept. 22. 08:17
 12/17 anonim ***** válasza:
én pont a fordítottját figyeltem meg, kis mellből többet és hosszabb ideig tudtak szoptatni az ismerőseim, míg én a hatalmas melleimből alig bírtam pár cseppet kifacsarni...
2012. szept. 22. 09:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Többen írjátok, hogy a kis mellből jobban lehet szopizni. :) Érdekes ez a természet. A férfiaknak (tudat alatt) azért tetszik jobban a nagy mell, mert leendő gyermeküket úgy gondolják, hogy jobban tudják azok a nők szoptatni akik terebélyesebbek. Remélem igazatok lesz, és nekem is lesz elég. :)
2012. szept. 22. 09:21
 14/17 sumergo ***** válasza:

A mell mérete, és a tejmirigyek száma/minősége nincs összefüggésben. Akinek nagy a melle, annak csak a zsír több rajta (ez nem az elhízást jelenti, pusztán a mellen levő zsírt, ez szintén nincs összefüggésben a testsúllyal!)

Tejmirigyei még a férfiaknak is van, pedig mellük nincs.

Valamint a szoptatásra hormonok is hatással vannak, tehát nagyon összetett dolog. Tehát a méret, és a szoptatás között semmi összefüggés nincs.

(Kicsi melleim vannak, 11 hónapos a lányom, még szoptatok. Eleinte akár 2 gyereket is tudtam volna szoptatni, annyi tejem volt.)

2012. szept. 22. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Munkatársam januárban szül elég telt a teste és elég nagy a melle de nem volt teje sajnos. Másik munkatársamnak a lányának is elég teltek a mellei és neki se volt teje. Szerintem ez nem nagyságtól függ hanem genetika. Anyámnak kis melle van és mind 2őnket majdnem 1.5éves korig tudott szoptatni.
2012. szept. 22. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Hahó... a nagyobb mellméret nem jelent feltétlenül terebélyességet!
2012. szept. 22. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam igy volt. 3-ból egyet tudtam azt is csak egy kicsit szoptatni. Nővérem hatalmas mellű, ő szintén nem tudott.
2012. szept. 22. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!