Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók ezek a méretek?
Figyelt kérdés
Mell: 86
Derék: 68-69
Csípő: 92-93
Magasság: 175 cm
Súly: 60 kg
15/L
2012. aug. 18. 23:49
1/21 anonim válasza:
ha küldesz képet megmondom szívesen de nekem ezek a számok nem sokat mondanak :)))) sry
3/21 anonim válasza:
Csak a súly-magasságodból indulok ki, mert méricskélni nem fogok. Ehhez kép kéne igazából, fej nélkül.
De így biztos jó lehetsz.
4/21 anonim válasza:
A magasságot és súlyt értékelve, nagyon jó alakod van. De a többi adatot sajnos nem tudtam értelmezni. :D 16/f
Szerintem is kéne egy kép, persze fej nélkül, az anonimitás miatt.
5/21 A kérdező kommentje:
most nem tudok felrakni képet, de majd megpróbálok keresni :)
2012. aug. 18. 23:53
6/21 anonim válasza:
Szerintem a fiúk nagy része ez nem tudja értelmezni :D
7/21 Burghardt László válasza:
szerintem hibátlan :P
8/21 anonim válasza:
Az adataid alapján nagyon szép lehetsz, de igazi véleményt csak kép alapján lehet mondani! :)
9/21 anonim válasza:
Kép alapján többet is tudok mondani, így azonban annyit, h nem rossz. :)
10/21 anonim válasza:
olvasva nem rossz, de látni kellene a tényleges ítélethez.
ugyanakkor hozzátenném, hogy az is csak az alkatodra fog vonatkozni, ettől még lehetsz az arcod, tekinteted függvényében gyönyörű, és kiábrándító.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!