Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
84-69-98 (mell-derék-csípő) méretek, egy 175 cm-es lányhoz milyennek számít?
Figyelt kérdés
mell, derék, csípő, kép, méret, lány, nő, 175, cm, milyen, számít, dagi, vékony, modell, duci, husis2012. aug. 13. 20:56
1/7 anonim válasza:
bemásoltam az összes szót amit írtál a googlbe de még így se dobta ki a kérdésedet.
2/7 anonim válasza:
a kulcsszavakat nem oda kell írni.:D amúgy nem tudom, milyennek számat..
3/7 ASOT válasza:
talán a csípőd az széles a többi az rendben van
4/7 anonim válasza:
Kulcs szavak nem oda kellenek:D
Csípő szerintem is kicsit széles, ha látnék képet akkor könnyebben fel tudnám állítani a diagnózist...:D
5/7 anonim válasza:
megpróbáltam elképzelni, hogy milyen alakod lehet, de nem megy. nekem gyenge a fantáziám ehez. egy kép tényleg sokat segítene, de az arc is meghatározó, meg a kisugárzás. szóval nem az alak a lényeg.
6/7 ASOT válasza:
Viszonyítsd ehhez:
Jessica Alba méretei: 86-63-86
7/7 anonim válasza:
na ennek Jessica Albanak jó alakja van. ha te is ilyen vagy kérdező, akkor jó vagy.
[link] ezen látszik rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!