Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Széles csípő vékony derék miért nem szexi?
Figyelt kérdés
de most komolyan akkor mi a szexi?A vékony derék vékony csípő?Egy csomó csaj azt mondta hogy "túl széles a csípőd de erről nem tehetsz ám". Nem vagyok egy vékonyság de kövér sem. 166-67 cm és 59-60 kiló.Én eddig úgy tudtam szeretik a pasik a széles csípőt.2012. júl. 30. 22:43
2/17 anonim válasza:
Én is szeretem, van mibe kapaszkodni :P
22/F
3/17 anonim válasza:
ez hülyeség, miért az szexi hogy végighúzza a válladtól kezdve a pasi a kezét és a lábad szárán eszmél rá hogy a csípődön már túl van? kb nekem is olyan a testalkatom mint neked, de a csípőm "kiáll", d ez a normális és még nekem is bejön xD 16/L
4/17 anonim válasza:
Én is szeretem. A számok alapján nincs az alakoddal semmi baj.
5/17 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagy seggű lányokat, bocs.
6/17 anonim válasza:
A lényeg, hogy a derék legyen vékonyabb, mint a csípő, tehát legyen meg az az íve.
"Egy csomó csaj azt mondta hogy túl széles a csípőd"
A lányok véleménye nem mérvadó, mert irigyek, rosszindulatúak tudnak lenni.
7/17 Hole Hunter válasza:
Na igen...vannak, akik nem tudják megkülönböztetni egy nő seggét a csípőjétől...bocs érte a pasik nevében.
Kérdésedre...nem a fenét nem szexi...egyenesen nyami! :)
A csomó csaj pedig irigy a nőies alakodért...ennyi.
Nyugi, te szexibéjbe! :D
8/17 anonim válasza:
Én mondom, a te alkatod biztos sokkal szebb, mint akik mondták neked! Vékony derék-szélesebb csipő vs "egybederék" alkat:)
17/L
9/17 anonim válasza:
a segg meg a derék mióta ugyan az?? xDD melyik kocka írta ezt?:D
3as vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!