Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a széles csípő vagy inkább a keskeny jön be? Vékony lányok vagy picit ducibbak? Kort írjatok.
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 20:28
1/9 anonim válasza:
tökmind1 te úgysem jössz be nekünk
Vili bá 87/F
2/9 anonim válasza:
Minden lány azt hiszi hogy a vékony lányok jobban nézek ki. Szerintem ez baromi nagy tévedés. Nagyon sok férfitársam nevében beszélhetek hogy sokkal vonzóbb,izgatóbb,és izlésesebb ha egy lányon" van mit fogni" Természetesen nem kell kövérnek meg nagydarabnak lennie hanem szép formásnak. Sokkal szebb szerintem egy szép kerek fenék egy kis husis csípő,aranyos poci,formás combok.Szóval akink van esetleg egy kis felesleg ne higgye azt hogy roszabb mint egy modell alkatú lány.SŐTT KONKRÉTAN ÉN NEM SZERETEM A VÉKONY LÁNYOKAT;) 21 F
3/9 anonim válasza:
Én a vékony vagy átlagos testalkatot kedvelem, a szélesebb/ducibb nekem nem jön be. 23F
4/9 anonim válasza:
Én a vékonytól a kicsit duciig terjedő csajokat szeretem
5/9 anonim válasza:
20:34-es... Megkönnyebbültem! És ez szép volt töled... Igaz,van barátom és ö is ezt mondja nekem mindig, hogy ö is igy szereti... de mostmár jobban értem...
6/9 anonim válasza:
vékony, ducik ki az ablakon, gargalizáljanak hurkazsírral.
anorexiások meg basszák meg magukat. :)
7/9 anonim válasza:
Se túl vékony, se túl széles... de konkrétan nincs zsánerem ebben
17
8/9 anonim válasza:
Keskeny csípő, vékony lány számomra a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!