Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Széles csípő vékony derék miért nem szexi?
Már megint egy idióta kérdés egy önbizalomhiányos csajtól, aki azzal próbálja kompenzálni a hiányosságait hogy szidja a vékonyabb csípőjű lányokat.
Akik amúgy ezt utálják. De tényleg van a széles csípő, és valószínüleg a derekad is széles azért mondják hogy túl széles vagy.
Ha vékony a derék, akkor gázabb ha hatalmas csípőd van mellé.
Nekem nincs hatalmas csípőm, pont arányos a derekammal.
Ja ettől nem leszel szebb hogy pár számot ideírsz, meg manipulatív módon írsz hogy mindenki a vékony lányokat írja rossznak és téged a tökéletességnek :D Tessék képet rakni, akkor lennének érdekes dolgok.
Nekem is széles a csípőm és vékony a derekam de szeritem ez a szép. Ha egy csaj megkritizálja akkor mindig azt mondom hogy nem nekem széles a csípőm hanem neked nincsen derekad :D
21L
a lényeg, hogy látszódjon, hogy csaj vagy, ne legyen olyan "egybetested" mint a fiúknak.
amúgy én sose nézem ezt a lányokon, csak látszódjon rajta, hogy csajos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!