Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók ezek a méretek?
Figyelt kérdés
88-64-82 (mell-derék-csipő)... és csajok ki tudná megmondani, a mell méretett melltartóméretben? :)2012. jan. 5. 21:18
1/8 anonim válasza:
85-90B ?
Amúgy én lány vagyok és még így se mondanak túl sokat ezek a számok :D Ha pasiknak szól a kérdés szerintem ők se nagyon fogják tudni elképzelni az alakod :p előnyösebb egy kép
2/8 anonim válasza:
Küldj képet és megmondom,hogy jó vagy nem :)
20F
3/8 A kérdező kommentje:
hejj :D ez 1 csajéé nem az enyém :) én fiu vagyok xD csak kéne tudnom a melltartó méretét :/
2012. jan. 5. 21:27
4/8 anonim válasza:
ember akkor minek nem irod ki,talán nem tudsz irni?
2.válaszoló voltam
5/8 A kérdező kommentje:
mit nem irtam ki? he?
2012. jan. 5. 21:29
6/8 anonim válasza:
ez nem adja meg a kosárméretet
mondjuk ilyen hátmérettel C vagy erős B
7/8 anonim válasza:
amúgy a 90 60 90 az etalon, és a számok mind közelítenek hozzá, szóval szép alakja lehet
8/8 anonim válasza:
Melltartó méret: 70-C vagy 75-B a centik alapján arányos testalkatod van és eléggé vékony is vagy.Az különösen jónak számít ha egy két centivel kisebb a csípő bőséged a mellbőségednél (így a cicid nagyobbnak hat..)+ hogy meg van a mell és derék bőség között a 20 centi...A fiúk erre mondanák hogy formás...(amugy lány vagyok...ha már méret..melltartó méretem 85D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!