Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a mell méret? Összejönnétek kis mellű lánnyal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.
Köszi!
2012. aug. 19. 19:18
1/19 anonim válasza:
Engem nem zavar a kis mell. 22/F
2/19 anonim válasza:
össze, legjobbak a kicsik! Főleg ha fekete-barna haj, b. szemű is a csaj
4/19 anonim válasza:
Igazából én kis mellű csajt keresek:D
5/19 anonim válasza:
Simán! Ha szép és formás, akkor simán összejönnék kis cicis lánnyal.
6/19 anonim válasza:
Nálam a belső értékek sokkal fontosabbak. A mellet nem is nézem. 15/f
7/19 anonim válasza:
Nem számít a mellmeret.
Az arca, és a lelke fontosabb! 26/f
8/19 anonim válasza:
El lehet tőle tekinteni. Én eddig sosem a cicik méretei alapján döntöttem. Bár tény, ha rá kell bökni egy ismeretlen társaságban a legkívánatosabb hölgyeményre valószínű a cici és a popsi, comb alapján teszem, ha csak nincs valami eszméletlen csúcsbombázó arccal bíró egyed a zónában.
9/19 rémuralom válasza:
Ha minden egyéb stimmel, és épp barátnőm sincs, akkor simán belefér. 18/f
10/19 anonim válasza:
A kérdésedből itélve szerintem megismertél egy kismelű csajt és most ezen vacilálsz.Ha szimpatikus akkor mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!