Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a mell méret? Összejönnétek kis mellű lánnyal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.
Köszi!
2012. aug. 19. 19:18
11/19 anonim válasza:
Hát, jó ha nagy,de ha kicsi,az se baj.
12/19 anonim válasza:
Az arc szerintem fontosabb a mell méretnél
17/F
13/19 anonim válasza:
Ha jó teste és arca van akor természetesen őszejőnék vele. Vanamikor a kismelüc csajokra vágyom kifejezeten. Persze a nagy melméret is tetszik azokoat nézem általába joban meg. De ha a egy nagymelő csaj 150kg os akor lehetnek akármekora melie senkinek nem fog kelni. He egy csaj szép vékóny hejes arcú minden pasi őszejőne vele nem a melméret számit a pasik nem tehetik meg hogy ezmiat visza utasitanak egy szexi csajt nem ojan kőnyu fogni csajt mint pasit.
14/19 anonim válasza:
aha,de igazából a forma számít,és hogy nelegyen hosszú.
27/f
15/19 anonim válasza:
Ezt őszintén állítom a nagy tőgyek szerintem undprítóak,de a kicsi vagy közepes(plasztika nélküli) az szép.
16/19 anonim válasza:
2.valaszolo... Ott a pont xD az mar nalam felig tokeletesseg :D a kicsik a LEGJOBBAK ;) meg ha ari is a csaj akkor mar 10es skalan 11pontot er el:D
17/19 anonim válasza:
Annyira számít a mellméret, amennyire egy lánynak a fiú magassága! >:/ 16/f
18/19 anonim válasza:
Nem szeretem a léceket. De ha nincs ló, jó a szamár is. De ha feltételezem te csakis hölgyemény lehetsz. Akkor pedig ajánlom figyelmedbe ezt a jóembert :P
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
19/19 anonim válasza:
uccsó válaszoló vagyok.
Másod állásban felcsaptam párkapcsolati tanácsadónak. Újjfent elég jól keresek belőle, mentségemre szóljon. :D
De a viccet félretéve, szerintem megfogtad vele az Isten lábát és ez ugyanúgy szólhat a fiatalembernek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!