Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tegyem le a cigi?

Hogy tegyem le a cigi?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akarok cigizni de nem tudom megállni.

2012. dec. 4. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én is cigiztem terhességem előtt, 8 hetesen már nem is kívántam a cigit, émelyegtem, hányingerem volt tőle, így könnyedén megszabadultam tőle szerencsére!
2012. dec. 4. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:

szia! nekem hiretelen jött,hogy letesszük a cigit (párommal egyszerre), nem voltam rá "felkészülve",pedig előtte mindig azt gondoltam,hogy fel kell rá készülnöm lelkileg is. összeírtam egy cetlire az érveimet,hogy miért nem akarok cigizni, vagy miért rossz cigizni (nyomós érvek kellenek!!!). ha rám jött a rágyújthatnék,elővettem a kis cetlimet,elolvastam a kis pontjaimat és mérlegeltem,hogy kell-e ez a bűzrúd nekem!? elővettem egy répát (a pennyben nagyon finom édes répát lehet kapni (zacsis),elrágcsáltam,volt hogy egy nap egy kilót is... már márciusban lesz 3 éve,hogy nem cigizünk. persze a párom is nagy támasz volt, ő sokkal jobban bírta,mint én. én sokszor hisztiztem,mint egy gyerek,vertem magam a földhöz, nyirvákoltam... szörnyű volt, erre a párom is rávilágított. borzasztó volt látni mit hoz ki az emberből a függés! ez is eltántorított! no meg ilyenkor abba is bele gondol az ember,hogy mennyire megalázó és nem emberhez méltó dolog ennyire a rabja lenni valaminek,hogy ez irányítja az életed. mert be kell vallanom,az első 3 napban mást sem csináltam,mint fel alá járkáltam a lakásban,azt vettem észre,hogy öntudatlanul is a cigit keresem mindenhol...

No meg a babád legyen a motiváció!!!!

2012. dec. 4. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Kezdésnek már jó, ha szégyenled magad miatta.

Én úgy csináltam, hogy elkezdtem 1 mg-os cigit szívni és igyekeztem mindig addig húzni a rágyújtást amíg bírtam. (1mg-ostól nem is fogsz szédülni ha ritkán gyújtasz rá) utána egyre ritkábban kívántam meg, elég volt a napi 3 szál.

Aztán egyik nap azt vettem észre hogy már dél van és még nem gyújtottam rá akkor már úgy voltam vele, hogy már minek ha eddig kibírtam.

Egyébként a kínszenvedés jó pár hétig megvan. Rám most is rám szokott jönni a rágyújthatnék ha jól bezabálok vagy a megszokott időben (pl.:lejár a munkaidő). Viszont ha mellettem rágyújtanak nem zavar olyan téren, hogy én is rágyújtanék... :)

Már 6 hete megálltam hogy ne gyújtsak rá egy szálra sem.

Tehát amikor megtudtam hogy terhes vagyok az 1 mg-os cigivel 2 hét alatt leszoktam... :)

12 hetes kismami.

2012. dec. 4. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem munkatársam volt így. Amíg dolgozott, odajött hogy nem bírja cigi nélkül, csináljunk vele valamit. Adtunk neki inni, ropit, rágót. És eltereltük a figyelmét, elkezdtünk mesélne neki az épp aktuális munkánkról. Bejött :-)

Szólj nyugodtan a környezetednek, szerintem segíteni fognak.

2012. dec. 4. 14:19
 15/17 anonim ***** válasza:

34+3 hkm vagyok.

A terhességem 21 hetéig kint melóztunk a párommal Osztrákban és a cigi nagy Úr volt nálam.Nagy dohányos voltamés amikor megtudtam hogy terhes vagyok leakartam tenni,de csak leakartam.Napi szinten elszivtam 4-5 szálat de volt,hogy többet is,sajnálom .Leszokni nem tudom hogy szoktam le,mert egyik napról a másikra azt vettem észre jáááá már nem is cigizek és néha csak azért gyujtottam rá ,mert csak azért.Mikor haza jöttünk Osztrákból akkor már nem cigiztem.Tehát én a terhességem 22.hetéig szivtam,jelenleg és szeretném ha igy maradna ,nem dohányzom.Ha mellettem cigiznek nem zavar csak az ha valaki jó izüen szivja,na akkor van egy kis gond de megállom!Viszontkényszert érzek arra ha megszülök,lehet fenn áll a veszélye a visszaszokásra.

2012. dec. 4. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
Sok sikert kívánok, tudom milyen érzés!Nekem sajnos nem sikerült ,pedig egész terhességem alatt többször próbálkoztam. Tudom nem ez volt a kérdés,de ha nem sikerül akkor se legyél depressziós, ez egy erős függőség. Az adagot csökkentsd napi max 3 szállra és a leggyengébbre.
2012. dec. 4. 15:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és azt is hogy nem hülyéztetek le. Odáig már eljutottam hogy gyengébb cigit szívok és kb fele annyit.
2012. dec. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!