Negyedik gyermek születése milyen volt a harmadikhoz képest?
Nos :)
30-án a egy Uh és szokásos Ctg -után szólt a vizsgálódoki ,hogy akkor szóljak neki most már kivül tágasabb . :)
Igy is történt összeszedtem magam és az esti fürdésemnél szóltam neki ,hogy holnap együtt tejpartizhatunk csak bújjon már ki . :)
Meghallgatott és reggel fájásokra ébredtem . :)
Olyan 10 -15 percesek voltak de teljesen mások mint a jóslóim amikre én simán azt hittem ,hogy ugyanolyanok . De nem ! Amikor ezek jöttek egyből tudtam IGEN EZ AZ! Párom nézegette az időt és igen hamar 5 -percre váltottam ami már egyre erősebb volt . Ekkor taxi és indulás be olyan 11 -után lehetett és az egész 8 -kor kezdődött kb .,de az 5 -perceseim azok olyan 10 óra után .Szóval taxi és befele innen már nincs vissza út . :))
Megvizsgáltak két ujjnyi - hurrá :)
Bementünk a szülőszobára délben ahol villámgyorsan jöttek a 2-3 percesek és aztán az egyre durcábbak . 2-kor a szülésznő feltett a szülőágyra burkot repesztett és fél három után 5 perccel megérkezett az én álmom . :)
A páromnak a szülésznő meg is dicsért mert ügyesen szépen vajudgattam . Igazából a kitolás rész ami nekem olyan pikk pakkra ment eddig és már amegkönnyebbülést hjelentette nos az volt a keményebb most nagyon de nagyon nehéz volt ,de sikerült bár gátvédelemmel most sem ment volna .
Boldog vagyok nagyon és MEGÉRTE ! Még gyógyúlgatok ,és sokat ringatok mert mohó a fiatalúr és fájdogál a pocója .
Nekem a negyedik összességében olyan volt mint a harmadik
kissé "ügyesebb " vajúdós résszel de keményebb kitolási szakkal .
Az első kettő és kis különbséggel ugyanolyan volt .
Időben is.
Köszönöm nektek a gratulációkat .
:))) Nagyon édes!!!
MÁr nem olyan nagy babának tűnik, mint amilyen nagy volt a születési súlya! Nagyon szép kisbébike!!
gratulálok!!
Köszönömm :)
Ami a mértetét illeti hidd el pedig de . . . :))
Hatalmas baba ,a Dr -nénink a védőnénink akik nem kevés gyermeket látnak napi szinten ,hát csak fogják a fejüket ha látják . :))Na meg én is ,bár egyik sem volt kicsi baba de ő.. :D
Nagyon nagy baba és nagyon hosszú is mellé, nem az a tipikus dagi bébi hanem massziv . Mindenhol kiakadnak ha megtudják ,hogy mennyi idős is ő ,mert minimum tiz hónaposnak hiszik . Most pl a napokban egy sapit varrattunk neki és bácsika mikor elkészitette kérdezte mikor született a baba ,mondom ,hogy szilveszteri ,erre ő oo szóval akkor már másfél éves komoly férfiú .. nem nem mondom fél éves lesz . :)))
Szóval sztem csak neked jött le úgy valamiért vagy ez a kép olyan kisebbnek tüntette őt fel . Szoktam is mondani ,hogy hihetetlen már most mekkora és én pedig sokáig babázni szeretnék . :D
Itt egy másik még ezt is feltettem valakinek annó itt öt -hónapos sztem itt már jobban látszik ,hogy mekkorka ,bár a hosszú lába és a "hatalmas praclija" nem . :)
Irok neked levelet is ,hogy képben legyek mert nagyon összevagyok kutyolódva . :)
most olvasgattalak kedves kérdező!
nekem még "csak" három gyermekem van,de alig várom,hogy pocakban legyen a negyedik is:-)
Fél éves a legkisebb,és fantasztikusan gyors,könnyű szülésem volt.(1.5 óra alatt megvolt kórházba éréstől számítva)
Remélem a 4.is ilyen lesz;-)
Nagyon cuki a kisfiad:-))!!
Köszönöm szépen .
Akkor te nem izgulsz emiatt . :)
Gratulálok neked is és minden jót kivánok.
Én sokszor úgyérzem talán még egy ötödik szülés is beleférhet .. nagyon jó élmény igy érettebb fejjel babázni és úgy az egész . Nem mondom ,hogy nem fárasztó és estére sokszor bizony nem alszom hanem ájulok ,de akkor is . :)Kicsim ilyenkor is cicizik azért tudok néha itt gépnél lenni . :)De fantasztikusan jó ,hogy ő is lett nekünk . Imádom a nagycsaládomat ! fiúk lányzók,
Neked mennyi idősek a gyermekeid ? Hány van tervben ,vagy ő a befejezés aki a pocakban van ? (mondjuk ezt biztosra tudni talán lehetetlen ) Mesélj picit ,ha van kedved és időd . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!