Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párotok miben változott meg a...

Párotok miben változott meg a baba születése után?

Figyelt kérdés
Pozitív vagy negatív irányba?Az én párom elég türelmetlen,nagyon bízom benne hogy ez változni fog...
2012. júl. 15. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

A babát várja türelmetlenül? :D Szerintem az apák alapvető tulajdonságai a baba születését követően is megmaradnak. Az én páromnak (dolgokhoz való) hozzáállás problémái vannak.. Ez mondjuk megváltozhatna.. :D De amúgy az a lényeg hogy szeresse a mi kis csöppségünket! :)

24hkm

2012. júl. 15. 11:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen a babát is türelmetlenül várja...:) De egyébként is az sajnos.
2012. júl. 15. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Az én párom "szuperapuka" lett, azt hiszi mindent tud, mindent megmagyaráz, néha totál hülyének néz, okoskodik néha. Emiatt szülés után voltak problémáink... Mostanra egyik fülemen be a másikon ki, teszek egy megjegyzést, h látom megint okos vagy. Ennyi.
2012. júl. 15. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Ez biztos aranyos lehet egy darabig! :D Mikor okoskodik apuci.. :D Én kíváncsi leszek milyen lesz a párom apaként.. :D első voltam.
2012. júl. 15. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
semmit nem változott,sőt türelmetlen volt nagyon sokáig a lányunkkal,aki most 2.5 éves és még mostanában is sokszor az.
2012. júl. 15. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
alapvetően nem változott a jelleme,de a lányunk nagyon sokszor és elég hamar kihozza a béketűrésből,apa ugyanis rendmániás és tud szépen enni az asztalnál,a másfél éves meg nem.Minden másban tartja amit vállalt,rengeteget foglalkozik vele és nekem is besegít a háztartásban,ez számomra nagyon pozitív.
2012. júl. 15. 12:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Gondoskodóbb, féltőbb. Néha türelmetlen, főleg ha ő eteti a kislányunkat, és nem akar normálisan enni. Mondom olyankor neki, hogy téged biztos alapból úgy csináltak meg, hogy tudtál késsel-villával enni! :)
2012. júl. 15. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Én már ismerem annyira a páromat, hogy tudjam nem fog változni semmit. Szokásához híven a "minden csoda 3 hétig tart" programot fogja követni. Aztán hallhatnám a 3. hét végén, hogy 1. Ő most fáradt, azért nem segít. 2. Mert Ő dolgozik egyedül a családban! 3. Ő keresi meg a pénzt, Ő mondja meg mi lesz....tehát ezért nem szülök neki gyereket.

23N

2012. júl. 15. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Első gyereknél sokat segített, 2-nál feleannyit se. Kérdezem tőle 1x, figyi már, hát azért mégis...A válasza az volt, h én már olyan rutinosan fogom azt a gyereket, etetem meg ellátom, h mit kotnyeleskedjen bele? Aztán gondolkoztam. Tulképp igaza van. Ha kell, ugyanúgy megfogja, vigyáz rá ha pl. a naggyal vagyok, tehát amire kérem, megteszi. A többit meg megcsinálom magam tényleg.
2012. júl. 15. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem sokban változott, talám kicsit türelmetlenebb lett. De nem egyből a baba születése után hanem mostanában veszem észre, ha a fiunk ( 18 hós) hisztizik. De nem vészes.

Amúgy imádja, nagyon családcentrikus.

2012. júl. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!