Negyedik gyermek születése milyen volt a harmadikhoz képest?
És ebben az egy órában cakk pakk minden benne volt?
Jajj jó is lenne már nagyon ha a karomban tarthatnám .Olyan hihetetlenül jó érzés és el sem hiszem ,hogy hamarosan ez igy lesz olyan mintha még ezer év választana el tőle .
Köszönöm ,hogy irsz nekem nagyon sokat jelent most ez !:)
Igen, minden benne volt ebben az egy órában. Pedig be se akart menni, azt hitte, csak jóslók, mégis, mire beért már 6 cm-re nyitva volt, és egy óra múlva a karjában volt a pici. És ők is nagyon boldogok, hogy ennyi év után újra babázhatnak! :-)
Teljesen megértem az izgalmadat, tényleg! Bár én gyors egymásutánban szültem, tehát sosem volt régi emlék a szülés, mégis nagyon izgultam mindig. (Egy éve szültem utoljára, és ha minden jól megy, nyáron megint szülni fogok. Már előre izgulok, ha rá gondolok!)
Nagyon kívánom, hogy szuper jó élmény legyen Neked is ez a szülés!
Mindenképpen várom az élménybeszámolót!!!
Jajj nagyon köszönöm !:)
Egyszerüen nem is értem magam ,hogy hogy lehet de minden percben e körül forog az agyam . Ilyen nekem még nem volt ,bár fiatalabb voltam anno lehet emiatt .. :)
Most hol nagyon boldogan nézek elébe mindennek hol pedig teljes kétségbeeséssel . Arról nem beszélve ,hogy sirógörcsök kerülgetnek ha arra gondolok ,hogy a gyerekeket itt kell hagynom pont az ünnepekre habár csodás dolognak tartom a születése napját igy karácsony környékén ... szóval tiszta vegyes vagyok érzelmileg .
Nagyon megértelek (főleg a karácsony miatt), ezek teljesen normális érzések ilyenkor!
Hátha karácsonyra már otthon is lesztek a picivel, és bearanyozza az ünnepeket! :-)
Remélem már nagyon jó lenen a végén lenni valóban !
Ma valahogy főleg úgy érzem ,hogy nagyon nem tudok semmi másra sem koncentrálni csak az elöttem álló eseményekre pedig tengernyi a dolgom ..na meg a legkisebbem sem szivesen hagyom itthon és ő is érzi mert örökké rajtam lóg ,bár nagyon várja a kisöccsét .Sirás is rajtam van és úgy gondolom ,hogy ha ez igy marad nem lesz jó a szülés szempontjából bár bizom benne ez akkor mit sem befolyásol .Megint össze vissza irok !:)
Nagyon szurkolok Neked!
Légyszi írd majd meg mindenképp, milyen volt!
És ne izgulj túlságosan, úgyis minden szuperül fog menni és ügyesek lesztek!!!
Na, mi lett belőle?
Ha nem jelentkezel pár napig, tudni fogom, hogy szültél! :-)
Várom a beszámolót!
Szia !
Egyenlőre még semmi se ,de tényleg egyre erősödnek ezek a görcsök ma olyan is volt ,hogy alig birtam már menni étvágyam se sok van és rengeteg a savam hányinger kerülget időnként . Érdekes egy helyzet . Neked volt ilyened ?Vagy hallottál már ilyenről?
Irok mindenképpen . :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!